Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3’ün İşlemcisi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un bu yılın (2021) Mayıs ayında Galaxy Z Fold 3 isimini vereceğini tahmin ettiğimiz yeni nesil katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya süreceğine dair söylentiler yaygın. Eğer bu söylenti ve iddia doğruysa, katlanabilir telefonun piyasaya sürülmesine yaklaşık bir aydan çok kısa bir süre kaldı ve cihazı çalıştıracak yonga seti hakkında söylentiler duyarken bugüne kadar internette hiçbir bilgi sağlam görünmedi.

Analist Mauri QHD’nin aracılığıyla, artık Galaxy Z Fold 3’e güç verecek yonga seti hakkında bazı bilgilere sahibiz. Analiste yakın kaynaklar, Samsung Galaxy Z Fold 3’ün şirkete ait işlemcilerden Exynos 2100’ü temel almayacağını ve kullanmayacağını söylüyor. Bunun yerine, katlanabilir akıllı telefon, tıpkı Snapdragon 865+ tarafından desteklenen Galaxy Z Fold 2 gibi bir Snapdragon yonga setinden güç alacak.

flip3 with cover display
Samsung Galaxy Z Fold 3'ün İşlemcisi Sızdırıldı! 2

Tahminlerde bulunan analist, Galaxy Z Fold 3’ün hangi Snapdragon işlemcisine dayanacağından bahsetmese de, büyük olasılıkla en son amiral gemisi Qualcomm’un yongalarından Snapdragon 888 tarafından desteklenecek. Yine de, hiçbir kaynak bunu onaylamadı.

Bu arada Galaxy Z Fold 3, özel Pen yuvasına sahip olmasa da S Pen’i destekleyen ilk katlanabilir Samsung telefonu ünvanına sahip olacak. Katlanabilir telefonun çerçevesi, karbon veya titanyumdan yapılmış daha güçlü ve daha hafif çerçeve sayesinde selefi Galaxy Z Fold 2’den daha hafif ve daha güçlü olabilir. Söylentilere göre Samsung Galaxy Z Flip 3 daha geniş bir kapak ekranına ve üçlü kamera sistemine, daha dar çerçevelere sahip olacak ve daha fazla renk seçeneğiyle (siyah, bej, yeşil ve mor) birlikte satışta mevcut olacak. Cihaz ayrıca Samsung’un ilk ekran altı kamerasına sahip olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler