Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Samsung Yapay Zeka Özelliklerini S22 Serisine Getirmeyi Planlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, daha önce  Galaxy S24 ve S23 serilerinde bulunan yapay zeka destekli özellikleri içeren One UI 6.1 güncellemesini S22 serisi içinde yayınlayacak. Güncellemenin mayıs ayı başında geleceği konuşuluyor. Samsung, gelişmiş yapay zeka özelliklerine erişimi genişleterek, kullanıcılarını en yeni modelleri olan S24 serisini almaya zorlamadan, kullanıcılarının en son özelliklerden faydalanabilmesini sağlıyor.

51bda54a efe0 46d5 8318

S22 kullanıcıları hangi yapay zeka özelliklerini kullanabilecek?

Samsung S23 FE modeline getirdiği yapay zeka özelliklerini S22 serisine de getirecek. Güncellemede eksik olan tek özellik Instant Slow-Mo kamera özelliğidir ve bu da muhtemelen 2022 serisindeki donanım özelliklerinden kaynaklanmaktadır.

Yapay zeka destekli Galaxy modellerinin bu şekilde genişletilmesi, Samsung’un günlük yaşamı iyileştiren yenilikçi ve kullanıcı dostu teknoloji sağlama sözünün bir parçasıdır. Samsung, bu özellikleri eski cihazlara getirerek, kullanıcılarının en yeni özelliklerden  yararlanabilmelerini sağlıyor.

Samsung Yapay Zeka

Samsung s22 serisi haricinde güncellemenin geleceği söylendiği modeller:

  • S21 serisi
  • Tab s8 serisi
  • Z Fold 4
  • Z Flip 4
  • Z Fold 3
  • Z Flip 3

Samsung’un yapay zeka özelliklerini genişleterek eski modellere de getirme çabası, teknoloji dünyasında önemli bir adım olarak kabul edilebilir. Bu tür yenilikler, kullanıcıların mevcut cihazlarını daha uzun süre kullanabilmelerini ve teknolojiden daha fazla verim alabilmelerini sağlayarak, sadece yeni cihazları satın almaya odaklanan bir tüketim alışkanlığının yerine, sürdürülebilir bir teknoloji kullanımı anlayışını teşvik edebilir.

Samsung’un bu çabaları, markanın kullanıcılarına olan bağlılığını ve teknolojideki liderliğini vurgularken, gelecekte de benzer güncellemelerle eski cihazlara değer vermeye devam edeceği mesajını iletiyor.

Cem Bahadır
Cem Bahadır
Kafasını oyun ve back-end geliştiriciliği ile bozmuş biri. Teknolojiyi incelemeyi ve yazmayı seviyorum.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler