Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Skull and Bones Açık Betaya Çıkıyor! Oyunu Deneyebileceğiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ertelemelere doymayan oyun Skull and Bones, sonunda çıkış yapmaya hazır hale geldi. 16 Şubat itibariyle oyunun hem konsollar hem de PC platformu için çıkış yaptığını göreceğiz. Oyunun çıkışından hemen önce ise yapımı bekleyen oyuncular için bir sürpriz yapıldı. Ubisoft, herkesin katılabileceği özel bir beta testini başlatacaklarını duyurdu. Herkese açık Skull and Bones beta tarihleri çok yakın.

Skull and Bones Betaya Herkes Katılabilecek

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun beta testleri 8 Şubat Perşembe günü başlayacak. 11 Şubat Pazar gününe kadar da beta testleri devam edecek.

Oyuncuların yapımı indirmesi için de oyun 6 Şubat 2024 tarihinden itibaren ön yüklemeye açık olarak sunulacak. Açık beta testinde, yakın zaman önce düzenlenen kapalı beta testinde sunulan alanlar sunulacak.

Skull and Bones beta tarihleri

Skull and Bones beta tarihleri

Red Isle ve Coast of Africa bölgelerinin sunulduğunu ve oyuncuların buradan Doğu Hindistan bölgesine de geçiş yapabildiğini göreceğiz. Kapalı betaya göre biraz daha geniş bir alan sunuluyor olsa da tabii ki açık beta testinde tüm oyuna erişim sağlamak ve her ögeyi test etmek mümkün olmayacak. Exterminate te Rat görevine kadar ilerlemek mümkün olacak.

Açık dünya temelli korsancılık oyunu olan Skull and Bones için ilk yorumları da beta testlerinden sonra almaya başlayacağız. Bu kadar uzun süre beklenen bir oyundan istenen verim elde edilecek mi yoksa bekleyiş hüsranla mı sonuçlanacak göreceğiz. Biz şimdilik beta testleri hakkında detayları merak edenler için hemen şuraya Ubisoft tarafından açılan sayfanın bağlantısını ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler