Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Skull and Bones Ücretsiz Oluyor! İyi Fırsat

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korsan temasında sunulan çok fazla oyun yok. Bu alanda iddialı kaç yapım var derseniz bir elin parmağını geçmez. Çok uzun süre beklediğimiz Skull and Bones bu alanda en iddialı oyunlar listesinde ilk sıralarda yer alacak bir yapım. Ubisoft tarafından sunulan oyun, uzun bekleyişin ardından çıkış yaptı ve hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi yapmayı da başardı. Görünen o ki Ubisoft oyunun daha da geniş bir kitleye ulaşmasını istiyor. Zira yapılan özel kampanyayla beraber Skull and Bones ücretsiz hale getirildi.

Tabii ki oyun kalıcı olarak ücretsiz olmadı ama kampanyada hem süre uzun tutulmuş durumda hem de oyuncular için bir fiyat avantajına yer verilmiş.

Skull and Bones Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olacak?

Oyun 30 Mayıs ile 6 Haziran arasında, yani 1 haftalık bir süre boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu süre içerisinde oyuncular oyuna tam olarak erişebilecek.

  • Çoklu oyuncu modu oynanabilecek
  • Hikaye modu oynanabilecek
  • Ana oyun ilerlemesi elde edilebilecek
  • Başarımlar kazanılabilecek

Kısacası oyunu satın almış gibi deneyimleyebileceksiniz. 30 Mayıs’ta başlayacak kampanya hem PC hem de konsollar için geçerli olacak.

Skull and Bones ücretsiz

PC kullanıcıları Epic ya da Ubisoft Connect üzerinden ücretsiz oyun etkinliğine dahil olabilecekler. 6 Haziran sonrasında oyuna devam etmek istiyorsanız, satın almanız gerekecek. Burada da güzel haber şu ki indirim fırsatı var.

Oyuna devam etmek ve satın almak isteyen oyuncuların %50’lik indirimden faydalanması mümkün. Epic üzerinden kontrol ettiğimiz zaman şu an için oyunun fiyatının 999 TL yerine 499 TL olduğunu görüyoruz. İndirim 13 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Bu sürede oyunu denemek isteyenler için şuraya Ubisoft tarafından oluşturulan sayfanın linkini de ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler