Perşembe, Mart 28, 2024

Son Kaleyi Kaybettik: Ücretli Üyelik Snapchat Plus Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya platformlarından Snapchat, ücretli aboneliğe sahip sosyal medya platformu akımına katılmayı tercih ve etti ücretli abonelik ile birlikte kullanıcılara daha farklı içerikler sağlamaya hazırlanıyor. Şirket sözcüsü Liz Markman, The Verge ekibine verdiği bir demeçte Snapchat Plus‘ın erken dahili test aşamasında olduğunu belirtti ve abonelerle özel, deneysel ve yayın öncesi özellikleri paylaşma ve topluluklarına en iyi şekilde nasıl hizmet edebileceklerini öğrenme potansiyeli konusunda heyecanlı olduklarını paylaştı.

Snapchat Plus neler sunuyor?

Tersine yazılım mühendisi Alessandro Paluzzi ise Twitter hesabından paylaştığı bir gönderide Snapchat Plus’ın özelliklerini sızdırmayı başardı. Böylelikle Plus aboneler bir arkadaşını 1 numaralı BFF olarak işaretleyebilecek, özel Snapchat simgelerine erişim sağlayacak, profillerinde Plus üye olduklarını belli eden rozet gösterilecek ve arkadaşlarının nerede olduklarını 24 saat boyunca (arkadaşları izin verdiği sürece) görebilecekler.

Paluzzi’ye göre Snapchat Plus’ın ücreti aylık 4,59 Euro, yıllık 45,99 Euro olurken Amerika Birleşik Devletleri için fiyatlandırma aylık 4,81 USD, yıllık 48,21 USD olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler