Cuma, Nisan 26, 2024

SpongeBob SquarePants’in yeni oyunu çıkış yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce çıkış tarihini duyurduğumuz SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated oyununun çıkışı bugün gerçekleşti. Steam ve Epic Games üzerinden satın alınabilen oyunun fiyatı ise 135 TL.

SpongeBob seven oyuncular bu oyunu kaçırmamalı!

Steam‘de çıkış anından bu yana 207 inceleme ile “Çok Olumlu” değerlendirme notuna sahip olan oyun, bakalım ilerleyen zamanlarda ne gibi yorumlarla karşılaşacak. Aksiyon, macera ve basit eğlence türlerinin harmanlanması sonucunda ortaya çıkan bir oyun olan SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, tek oyunculu, çevrimiçi eşli oyunculu ve co-op şeklinde tam üç tane oynanış seçeneğini bizlere sunuyor.

SpongeBob Rehydrated

Oyun için DLC olarak sayabileceğimiz tek içerik oyunun kendi müziği. Oyunun müziğini satın almak isteyenler 22,99 TL ödeyecekler. Oyun, atmosferiyle olsun canlılığıyla olsun daha birçok özelliğiyle göz dolduruyor lakin Türk oyuncular için eksi olarak sayabileceğimiz bir durum söz konusu.

Bu durum ise oyun içerisinde Türkçe arayüz, seslendirme ve altyazı desteğinin bulunmaması. Oyuna biraz alışınca bu durum sorun olmaktan çıkıp eğlenceli bir hâl alacaktır diye düşünüyorum.

SpongeBob Rehydrated Sandy

Oyunda kullanabildiğimiz karakterler çizgi filmden de bildiğimiz karakterler. SpongeBob, Patrick ve Sandy. Bu karakterlerin her birinin kendine has becerileri mevcut ve biz bu becerileri kullanarak kötü karakter Plankton‘un çılgın robotlarının Bikini Bottom‘u işgal etmesini engelleyeceğiz. Ayrıca çizgi filmde yer alan daha birçok karakteri ve içeriği de oyun içerisinde görebileceğiz.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated | Tanıtım Videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler