Perşembe, Mayıs 2, 2024

Spotify, 36 Yeni Dil Desteğine Kavuştu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify bugün, mobil uygulamasının artık 36 yeni dilde hizmet vermeye hazır olduğunu duyurdu. Yeni dil desteği genişletmesi, Spotify platformuna şu dillerin desteğini getiriyor: Afrikaans, Amharca, Azerice, Bengalce, Bhojpuri, Bulgarca, Basitleştirilmiş Çince, Hırvatça, Danca, Estonca, Filipince, Gujarati, Hintçe, İzlandaca, Kannada, Letonca, Litvanca, Malayalam, Marathi, Nepalce , Norveççe, Odia, Farsça, Portekiz için Portekizce, Doğu Pencapça, Batı Pencapça, Romence, Sırpça, Slovakça, Slovence, Swahili, Tamil, Telugu, Ukraynaca, Urduca ve Zulu.

Bu güncelleme ile birlikte çevrim içi müzik kütüphanesi devi Spotify artık toplamda 62 dilde mevcut ve 62 farklı dilde hizmet veriyor. Şirket, büyük güncellemesi ve genişletme projesi hakkında şu sözleri dile getirdi:

spotify 1
Spotify, 36 Yeni Dil Desteğine Kavuştu! 2

Bu pazar ve dil genişlemeleri, daha fazla dinleyiciyle, daha fazla yerde, daha fazla dilde iletişim kurmamızı sağlıyor. Daha fazla insana ulaşarak, mevcut içerik oluşturucuları yeni kitlelerle buluştururken milyonlarca yeni içerik oluşturucuya kariyer geliştirme fırsatı veriyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler