Çarşamba, Nisan 24, 2024

Spotify, Arayüzünü Yeniledi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spotify, bugün itibari ile iOS kullanıcıları için büyük bir tasarım güncellemesi duyrdu. Bu yeni güncellenmiş Spotify uygulaması, yepyeni tasarımlara ve işlem yapabilen simgelerle daha akıcı hale geldi.

Kullanımı kolay bir arayüz sunan yenilenmiş bir görünüme sahip. Spotify, amacının en sevdiğiniz şarkıyı veya çalma listesini bir düğmeye dokunmak kadar basit hale getirmek olduğunu belirtti. Aşağıda yeni tasarım öğeleri hakkında bir takım bilgilere yer verdik:

  • Daha basit ve daha evrensel Karışık Çalma düğmesi: Yeni yeşil “karışık çalma” simgesi, karışık çalma simgesini içeren tanıdık bir düğmeyi tıklatmak için akışı azaltır.
  • Kullanımı kolay İşlem Satırları:  Premium kullanıcılar için ‘beğen’, ‘oynat’ ve ‘indir’ dahil olmak üzere tüm işlemler ekranın orta kısmında üst üste gruplanır. Wi-Fi olmadan dinlemek için (Premium kullanıcılara özel) artık yeni bir simge var.
  • Kapak resimli yeni Parça: Spotify artık bir parçanın kapak resmini “Albüm” görünümü hariç tüm görünümlerde göstermeye özen veriyor. Bu, uygulamada gezinmeyi ve tanıdık şarkıları bulmayı her zamankinden daha kolay hale getirecek. Ayrıca, Spotify artık parça adının yanında kalp simgesini gösererek daha önce beğendiğiniz şarkılara vurgu yapacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler