Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Steam’de Hafta Sonunun Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam, genelde ücretsiz oyun kampanyası sunmuyor. Epic Games her hafta ücretsiz olarak yeni oyunlar sunsa da bunu Steam tarafında göremiyoruz. Fakat son zamanlarda Steam’in bu alışkanlığında da bir değişiklik yaşanmaya başladı. Evet yine süresiz olarak ücretsiz oyun verildiğini göremiyoruz ama her hafta yeni bir ücretsiz oyun etkinliğine denk gelmeye başladık.

Geçtiğimiz haftalarda FC 24 bile hafta sonuna özel olarak ücretsiz sunulmuştu. Bu hafta hangi oyunun ücretsiz olacağı da ortaya çıktı.

Civilization VI Ücretsiz Oldu! Ama Kısa Süreliğine

Steam üzerinden kontrol ettiğimiz zaman bu hafta ücretsiz olarak sunulan oyunun Civilization VI olduğunu görüyoruz. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere oyuncular 3 gün boyunca yapımı deneyebilecek.

Üstelik ücretsiz olarak denenecek paket Civilization VI Platinum Edition paketi olacak. Yani oyunun tüm DLC içeriklerinin içerisinde yer aldığı paketi göreceğiz.

Steam’de Hafta Sonunun Ücretsiz Oyunu

3 günlük sürenin tamamlanmasının sonrasında ise yapıma devam etmek isteyen oyuncuların oyunu satın alması gerekecek. Yine burada da Steam geleneği devam ediyor. Oyunun 7 Mart tarihine kadar indirimli sunulduğunu göreceğiz. Normalde 60 dolar satış fiyatı varken bu süreçte %90 indirim sunulacak ve oyun 6 dolardan satılacak.

İndirimden faydalanmak, ücretsiz oyun süresi içerisinde oyunu denemek isteyenler için hemen şuraya bir link ekliyorum. Steam sayfasına eklediğimiz link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler