Cuma, Mart 29, 2024

Tasarım Harikası Yeni Honda Accord Özellikleri Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen yeni tasarım harikası Honda Accord için bilgiler gelmeye başladı. Hatırlayacak olursanız Honda Type R‘dan sonra uzun süredir sessizliğini koruyan Accord için geri sayım devam ediyor. Peki yeni Honda Accord neler sunuyor ? gelin hep birlikte yakından göz atalım.

Yeni Honda Accord Neler Sunuyor ?

Öncelikle yeni araçta tasarımın yanı sıra teknik özellikleri ile yenilikler bizleri bekliyor. Kullanıcıların aklındaki lüks algısını kırmak için güzel bir fırsat yakında bizlerin karşısına çıkarken, daha çok gençlere hitap eden bu otomobil çok etkileyici olacak.

2.0 litrelik yeni VTEC motorun yanı sıra, şimdiye kadar üretilmiş en güçlü Honda Accord olacak. Honda ekibi bu motoru 10 ileri olarak otomatik şanzıman ile kombinlemiş durumda. Aynı zamanda araçta gelişmiş sübap zamanlaması ile tork iletimi çok daha verimli olacak. Zira bu motorda blok başta olmak üzere bir çok parça birebir değiştirilmeden kullanılmış.

2017 honda accord 005

2017 honda accord 002

2017 honda accord 003

Bir de Civic ile birlikte gelen 1.5 litrelik yeni motor, Accord‘un içerisinde CVT şanzıman ile birlikte olacak. Son olarak yeni Honda Accord için üçüncü seçenek olan hibrit motorun da olacağının altını çizelim. Bir kaç ay içerisinde Honda Accord için lansman gerçekleştirildikten sonra, detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler