Cuma, Mart 29, 2024

TCL 30 E Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi TCL, maliyeti düşük ve uygun fiyatlı akıllı telefonlarından TCL 30 E modelini resmi olarak tanıttı. Akıllı telefon abisi TCL 30 SE modeline oldukça çok benziyor. 6.52 inç boyutunda 720×1600 piksel çözünürlüğe sahip düz bir ekrana sahip.

TCL 30 E modeli daha düşük fiyat etiketine sahip olmasına rağmen abisi gibi arkada üçlü kamera kurulumuna ve sahip 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde makro kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kameraya sahip ve arka tarafta parmak izi okuyucu sensöre sahip.

TCL 30 SE ile olan benzerlikler ön tarafa gelince bitiyor. 1/5 inç boyutunda 76 derecelik 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerasına sahip. Akıllı telefon gücünü MediaTek Helio G25 yonga setinden alırken 1080p çözünürlüğünde 30FPS video kaydı yapabiliyor.

tcl 30 e
TCL 30 E Resmi Olarak Tanıtıldı! 2

Akıllı telefon 3GB LPDDR4X RAM ve 64GB eMMC depolama alanına sahip ve microSD kart desteği sahip. Batarya kısmı yine TCL 30 SE ile aynı fakat 15W hızlı şarj desteği yok. TCL 30 E, Nisan ayında ilk olarak Avrupa bölgesinde 140 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak ve ilerleyen zamanlarda küresel pazarlarda satışa sunulacak.

TCL 30 E modelinin ülkemize gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler