Cuma, Nisan 19, 2024

TCL 30+ Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huizhou merkezli Çinli teknoloji üreticisi TCL Corporation, yeni nesil akıllı telefon modellerinden TCL 30+‘ı resmi olarak tanıttı. Akıllı telefon sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemcisine ve PowerVR GE8320 GPU grafik birimine sahip 12nm’lik Helio G37 yonga setinden gücünü alıyor. 4GB LPDDR4X RAM ve 128GB eMMC depolama alanı sunan cihaz, microSD kart desteği sayesinde depolama alanınızı yükseltmenize imkan tanıyor.

1080×2400 piksel çözünürlüğe sahip 6.7 inçlik AMOLED ekran ile TCL 30+, arka tarafta üçlü kamera kurulumuna sahipken ön tarafta 13MP özçekim kamerasına sahip. Arka tarafta bulunan kamera kümesinde 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve ikişer adet 2MP çözünürlüğünde yardımcı kameralar bulunuyor.

tcl 30 plus
TCL 30+ Resmi Olarak Tanıtıldı! 2

Kutudan çıktığı haliyle Android 12 işletim sistemini çalıştıran akıllı telefon bağlantı tarafında Wi-Fi 4 (802.11n), Bluetooth 5.0 desteğine sahip. TCL 30 Plus, şirketin tanıttığı diğer akıllı telefonlar ile hemen hemen aynı enerji yapılandırmasına sahip; 5010 mAh kapasiteli batarya ile gelen akıllı telefon 18W’lık şarj adaptörü ile USB-C üzerinden iki saatten bir tık fazla sürede yüzde yüz pil doluluk oranı sunuyor. Çift hoparlörlere sahip olan cihaz uzun zamandır bir akıllı telefonda görmediğimiz 3,5 mm’lik kulaklık jakına sahip.

TCL 30+ şu anda yalnızca Avrupa bölgesinde 200 Euro fiyat etiketiyle satışa çıkacak ve ilerleyen zamanlarda küresel pazarlara giriş yapacak. Muse Blue ve Tech Black olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Abi ben telefonu yeni aldım,,şöyle bir şey var,,telefon görüşmesi yaparken üst hopörlerden karşı tarafın sesi herkes tarafından duyulacak şekilde geliyor,,ne yapsam kapatamadım,,sorun nedir acaba..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler