Perşembe, Nisan 18, 2024

Telegram’a Görüntülü Arama Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telegram, mobil kullanıcılarına güvenli video görüşmeleri özelliğini getirerek 7. yaş gününü ve 400 milyonuncu kullanıcısını kutladı.

Video görüşmelerinin alfa sürümü artık Android için Telegram sürümünde mevcut. Arama yapacağınız kişinin profil sayfasından bir video görüşmesi başlatabilir ve sesli aramalar sırasında istediğiniz zaman videoyu açabilir veya kapatabilirsiniz. Telegram’daki diğer tüm video içeriği gibi, video görüşmeleri de resim içinde resim modunu destekleyerek, göz temasını korurken sohbetler ve çoklu görevler arasında gezinmenize olanak tanır.

Şifrelenmiş Aramalar

Tüm video görüşmeleri uçtan uca şifreleme ile korunmaktadır. Bağlantınızı onaylamak için, ekranda gösterilen dört emojiyi siz ve sohbet ortağınız için karşılaştırın – eşleşirlerse, aramanız Telegram’ın Gizli Sohbetleri ve Sesli Aramalarında da kullanılan, zamana göre test edilmiş şifreleme ile %100 güvenli.

Telegram aynı zamanda, önümüzdeki aylarda grup video görüşmelerini platforma eklemek için de gerekli çalışmalar ve testler içerisinde çalışıyor. Hem görüntülü konuşma özelliği hem de grup video görüşmeleri iPhone için de geliştirilme aşamasında ancak Apple beyciğim henüz bu özellikleri içeren güncellemeyi onaylamamış durumda.

Telegram ayrıca yeni bir animasyonlu emoji grubu daha ekledi. Bunlardan birini bir sohbetten kendinize almak için tek bir emoji içeren bir mesaj göndermeniz yeterlidir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler