Cuma, Mart 29, 2024

The Avatar Project Oyunu için Sevindirici Gelişme

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsaneler arasına girmiş olan sinema filmlerinden biri olan Avatar’ın oyunu olarak duyurulan The Avatar Project, bir türlü çıkış yapmadı.

Ubisoft tarafından duyurulan yeni oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda ise bir açıklama yapılmamıştı. Sadece oyunun geliştirilmeye başladığı duyurulmuştu. Aradan geçen iki yılın ardından oyun hakkında yeni bir detayın paylaşılmaması, bu serinin iptal edildiği düşüncesini de ortaya çıkardı. Oyunun iptal olduğunu düşünürken beklenen açıklama geldi.

The Avatar Project iptal edilmedi

Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla beraber The Avatar Project oyununun iptal edilmediği resmi olarak duyuruldu. Oyunun iptal edilmediği duyurulurken çıkış tarihi konusunda yine bir açıklama gelmedi.

Sadece yapımın geliştirme aşamasında olduğu konusunda bilgi verildi. Division serisinden tanıdığımız Massive Entertainment ekibi tarafından geliştirilen yapımın, ne zaman çıkış yapacağı konusunda hiçbir açıklama bulunmuyor. Süreci hızlandırmak adına FoxNext Games ve Lightstorm Entertainment ile birlikte çalışılacağı da ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor.

The Avatar Project

Oyun hakkında elde edilen tek teknik bilgi ise oyun motoru oldu. Daha önce ortaya çıkan verilere göre The Avatar Project oyununda Snowdrop oyun motoru kullanılıyor. Muhtemelen yeni nesil oyun konsollarından sonra piyasaya çıkacağını düşündüğümüz yapım için 2022 yılını beklemek gerekebilir. Bu süreçte oyunun iptal edilmesi gibi bir durumun söz konusu olup olmayacağını ise bilmek zor. Şimdilik yapılacak olan yeni açıklamaları beklemek gerekiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler