Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Callisto Protocol için Çıkacak Son DLC’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Callisto Protocol için çıkacak son DLC için çıkış tarihini geliştirici açıkladı. The Callisto Protocol’u, ilk olarak 2020 yılının aralık ayında geliştiricisi duyurmuştu. Oyun o zamanlar Dead Space’e benzerliği ve PUBG evreninde geçecek olmasıyla büyük yankı uyandırmıştı. Oyunun Dead Space’e benzerliği de bir tesadüf olmamıştı. Bunun nedeni oyunun geliştirici koltuğunda Dead Space’in yaratıcısı olan Glen Shofield oturuyordu. Her ne kadar oyun bu kadar büyük beklenti oluştursa da bu çok da uzun sürmedi.

callsito protocol 2

The Callisto Protocol, geçtiğimiz sene Aralık ayında yayınlanınca yerden yere vuruldu bunun en büyük sebebi de oyunun kötü bir optimizasyonla çıkmış olmasıydı. Geliştiriciler, oyuna güncellemeler getirse de oyun için olan heyecan bir anda sönünce bunlar işe yaramadı. Oyun, bir anda unutulup gitti. Ancak şu anda oyunun  geliştiricisi olan Strike Distance Studios, oyuna son bir DLC ekleyerek oyunun hikayesini sona erdirmeyi planlıyor.

The Callisto Protocol: Final Transmission Oyunun Hikayesini Sonlandıracak

The Callisto Protocol: Final Transmission için çıkış tarihi belli oldu. Oyuna getirecekleri son DLC olacaklarını söyleyen stüdyo, bu DLC ile hikayeyi sona erdirmeyi planlıyor. Stüdyo, bu duyurudan sonra DLC için bir de fragman yayınladı. Geliştirici ekip bu DLC’nin hikaye için son DLC olacağını ve ilerde hikaye dışında DLC’lerin de oyuna gelebileceğini belirtti.

callsito protocol 3

The Callisto Protocol: Final Transmission ek paketi Playstation için 27 Haziran’da çıkacak. DLC, diğer platformlara ise 29 Haziran’da çıkacak. Playstation sahipleri ek paketi 2 gün daha erkenden deneyim etme şansına sahip olacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler