Cuma, Nisan 19, 2024

The Last of Us 2, bir haftada rekor kırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

19 Haziran’da çıkış yapan The Last of Us 2‘nin, tam bir hafta sonunda ulaştığı satış adedi açıklandı. Naughty Dog tarafından yapılan açıklamada The Last of Us 2‘nin satış adedi anlamında çok ciddi ilerleme kaydettiği belirtildi.

The Last of Us 2’nin satış adedi dört milyona ulaştı!

Oyunun çıkacağı günü dört gözle bekleyen oyuncular oyunu çıktığı günden beri büyük bir coşkuyla oynadılar. Bu kadar çok seveni olan bir oyunun da başarısız bir durumda olması imkansız olurdu. Oyun gerçekten dikkatleri kendine çekmeyi başarıyor.

the last of us 2

The Last of Us 2, bu başarısıyla Spider-Man‘in 3.3 milyonluk satış adedini egale ederek rekor kırmış oldu. The Last of Us 2‘nin bir haftalık süreçte her gün yarım milyondan fazla satış yaptığını bu başarısı sonucunda anlayabiliyoruz.

Oyunun standart versiyonu 499 TL’lik fiyat etiketine sahipken, Dijital Deluxe sürümü 569 TL’lik fiyat etiketine sahip. Oyunun fiyatı her ne kadar tuzlu da olsa, insan kendini satın almamak için zor tutuyor. Birinci oyunu oynayanlar hikayeyi muhtemelen beğenmişlerdir ve vakit kaybetmeden ikinci oyunu satın alıp oynamaya başlamışlardır hatta bitirmişlerdir.

The Last of Us 2 In Game

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler