Cumartesi, Nisan 20, 2024

The Last of Us Part 2’nin Türkçe Dublajlı Hikaye Fragmanı Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir merakla beklenen The Last of Us Part 2‘nin çıkış tarihi yeni çıkan hikaye fragmanı ile duyuruldu. 19 Haziran 2020 tarihinde çıkacak olan oyun, bütün oyuncuları heyecanlandırdı.

Videonun beğen ve beğenme butonları kapatıldı!

PlayStation Europe’un paylaştığı video için yapılan bu hamle, oyunun geliştiricisi Naughty Dog‘a karşı olumsuz yorumların ciddi şekilde artmasından kaynaklandı.

PlayStation Türkiye’nin paylaştığı Türkçe dublajlı video ise sadece yorumlara kapalı, beğen ve beğenme butonları şu anda aktif durumda.

The Last of Us Part 2Yönetmen Neil Druckmann, bu tür şeylerin yaşanması nedeniyle gerçekten üzgün olduğunu paylaştığı bir video ile belirtti.

Druckmann’ın 4 Mayıs’ta yayınladığı videoda oyunun yapım aşamasının tamamen sonlandığını ifade etmişti lakin bu videoya gelen tepkiler çığ gibi büyüdü. Bu durumun yaşanmasından dolayı Sony‘nin önlem alması çok normal bir durum.

last of us part 2 new gameplayThe Last of Us Part 2, Türkçe dublajlı bir şekilde geliyor!

Evet yanlış okumadınız, oyun gerçekten Türkçe dublajlı bir şekilde gelecek. Böyle önemli bir oyunun Türkçe dublaj ile gelmesi muazzam bir şey. Oyuncuların geneli bu duruma sevinecektir diye düşünüyorum.

The Last of Us Part 2 | Hikaye Fragmanı (Türkçe Dublaj) | PS4

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler