Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Witcher 4 için Önemli Bilgiler Paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projekt Red tarafından geliştirilen sevilen oyunlardan birisi olan The Witcher serisi için oyun severleri mutlu edecek haber geldi The Witcher 4 için önemli gelişmeler mevcut.

Son zamanlarda başarıları ile oyun dünyasında gözde geliştiricilerinden CD Projecekt Red geçtiğimiz zamanlarda Cyberpunk 2077 için Phantom Liberty’nin oyun camiasına sunulmasının ardından Ultime Edition sürümü hakkında çalışmalara devam ettiğini duyurdu.

Hatırlayacağınız üzere sizlere bu süreç hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.

thewitcher 0

Bu geliştirmelerin ardından Polaris kod ismi ile adlandırılan The Witcher 4 üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

CD Projekt Red, Polaris kodu ile adlandırılan The Witcher 4 üzerinde çalışmaların yoğun ve hızlı bir şekilde hızlandığını açıkladı. Bu proje üzerinde CDPR ekibinin %50’den biraz daha az kısmı Polaris üzerine yoğunlaştı.

thewitcher 1

CDPR , geçtiğimiz gün şirketin mali raporları paylaştı. Raporlar incelendiği zaman 2023 yılının 3’üncü çeyreğinde elde edilen gelirin dolar karşılığı, 112 milyon 487 bin 933$’a tekabül ediyor.

Raporda var olan bilgiler, geliştirilen oyunların durumlarının ne vaziyette olduğu hakkında bilgilere yer verildi. Dikkat çeken oyunlardan birisi Polaris kod isimli The Witcher 4 olduğu dikkat çekti.

Artışlardan bir diğeri ise çalışan sayısı olması oldukça dikkat çekti son çeyrekte 330 kişiye çıkmış durumda artış öncesi bünyesinde 260 geliştiricisi bulanan CD Projekt Red şirketinin çalışanları konusunda ki artışının kaynaklanmasının sebebini de öğrenmiş bulunmaktayız.

CDPR CEO’su olan Adam Kicinskinin düşünceleri ise 2024 yılına kadar bünyesini daha fazla büyüterek 400 kişiye ulaşacağı yönünden düşüncelerini paylaştı.

thewitcher 2

The Witcher 4 Ne Zaman Çıkacak?

Merak ile beklenen oyun için net bir süre vermek tabi ki mümkün değil. Unreal Engine 5 kullanarak geliştirilen Polaris, yeni bir motora alışma süresinin zaman almasından kaynaklı bir durum sonucunda tahminen, minimum 3 sene sonra oyun severlere tanıtılacağı yönünde ifadelerde bulundu.

CD Red Projekt, büyük ve kapsamlı bir proje ile karşımıza çıkacağını, mali yönden ve bünyesinde var olan artışlar sonucuna bakarak anlayabiliriz.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler