Perşembe, Nisan 25, 2024

Tinder, Telefon Numarası ile Engelleme Özelliği Sunmaya Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tinder sonunda eski sevgililerinizden, arkadaşlarınızdan, meslektaşlarınızdan, akrabalarınızdan ve bir flört uygulamasında karşılaşmak istemeyeceğiniz tüm herkes kaçınmanıza olanak sağlayacak. Şirket bugün, insanların rehberindeki kişilerini engellemesine izin vermeye başlayacağını duyurdu.

Romantizm arayanlar, bu özelliğe hesap ayarlarından “Kişileri Engelle” menüsü altından erişim sağlayabilirler ve burada hangi kişileri engellemek istediklerini tanımlayabilirler. Bu özelliği aktifleştirdiğiniz zaman engellediğiniz kişileri göremeyeceksiniz ve aynı zamanda onlarda sizleri göremeyecek.

Numaralar veritabanına dahil edilmeyecek

phone en US.0
Tinder, Telefon Numarası ile Engelleme Özelliği Sunmaya Başladı! 2

Kullanıcılar rehberlerini tamamen Tinder’ın erişime açabilirler ya da engellemek istedikleri numarayı tek tek verebilirler. Tinder, herkesin kişilerini – yalnızca engellemeyi seçtiklerini – veritabanı üzerinde saklamayacağını ve kişilerin istedikleri zaman kişi listelerinin engellemesini kaldırabileceğini veya bağlantısını kesebileceğini söylüyor.

Engellediğiniz kişilere, engellediğinize dair herhangi bir bildirim gitmiyor. Eğer sizi Tinder’da görmek istemediğiniz kişiler varsa bunları engelleme listesine kaydedebilirsiniz. Engellenecek kişinin Tinder hesabı olup olmadığını henüz göremiyorsunuz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler