Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, zaman zaman oyuncuları sevindirecek hamlelerde bulunuyor. Özellikle ücretsiz olarak verilen oyunlara bir hayli memnun oluyoruz. Kalıcı olarak ücretsiz dağıtılan oyunlar bir yana firma, belli aralıklarla ücretsiz deneme haftaları da düzenliyor. En son Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ücretsiz oldu.

Ücretsiz oyun haftası kapsamında sunulan oyunu, Steam ya da Epic Games üzerinden değil de doğrudan Ubisoft üzerinden deneyimlemeniz gerekecek.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyunu ücretsiz olarak denemek isteyenlerin yapması gereken işlem çok basit. Buradaki bağlantı üzerinden oyunun Ubisoft sayfasına gideceksiniz ve platformunuzu seçerek hesabınıza giriş yapıp, oyunu indireceksiniz.

Yapımın ücretsiz olacağı tarih aralığı ise 14 Mart ile 21 Mart arasında olacak. Yani bugünden de geçerli olmak üzere 1 hafta kadar yapımı ücretsiz olarak oynayabileceğiz.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege ücretsiz

Bu süre içerisinde sizi biraz daha memnun edecek bir haberim daha var. Diyelim ki oyunu denediniz ve beğendiniz. 21 Mart tarihinden sonra devam etmek için oyunu satın almanız gerekiyor. Ubisoft burada da güzel bir haber vermiş. Oyun belli bir süre boyunca %80 indirimde olacak.

Steam mağazasına baktığımız zaman yapım 513 TL gibi bir fiyatla (16 dolar) satılıyor. %80 indirimle beraber Ubisoft üzerinden oyunun fiyatının ise 67 TL seviyesine düştüğünü görüyoruz. İndirimin 20 Mart tarihine kadar devam edeceğini de hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler