Cuma, Nisan 26, 2024

Türk yapımı efsanevi korku oyunu Roots of Insanity Steam Greenlight’ta

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türk yapımı oyun serilerimizden bir tanesi de bugün Steam Greenlight’a girdiğini duyurdu. Korku oyunu konseptli Roots of Insanity yayınlamış olduğu gameplay videosu ile de kendisine hayran bırakıyor diyebilirim. “Bir korku oyunundan en fazla ne bekleyebiliriz ?” sorusunun cevabını fazlasıyla veriyor.

Roots of Insanity adında Unreal Engine ile geliştirilen FPS/TPS türündeki Türk yapımı korku oyunu gerçekten emeklerinin karşılığını hak ediyor diyebilirim. Trailer videosunu ilk izlediğimde Outlast’tan izler de gördüm. Oyunun hikayesi ise beni aldı götürdü. August Valentine Hastanesinde doktor olarak görev yapan Riley McClein epilepsi hastası olduğu için sürekli krizlere giriyor. Bir yandan bunun nedenini araştırırken, bir yandan da sebebini bilmediği bir kargaşanın içinde hayatta kalmaya çalışıyor.

roots of insanity korku oyunu 006
Doktor Riley McClein‘in gözünden oynamış olduğumuz oyunda ilk sahne doktorun odasında ve masasının başında başlıyor. Ardından bir anda odanın dışından gelen bir kadın çığlığı ile irkilen doktor, sakinleşmek için içmesi gereken ilacını bulamadığından dolayı krize giriyor. Sonrasında ise yeni ilaç bulabilmek ve duyduğu  bu çığlığın sebebini bulabilmek için mücadele veriyor. Tabii ki bu süre zarfı içerisinde de sürekli karşısına engeller çıkıyor.

roots of insanity korku oyunu 003
Hikaye bazında iyi kurgulandığını düşündüğüm oyunda zaman zaman müziğin vermiş olduğu gerginlik ile de tehlikeli sahneler görebiliyoruz. Türk yapımı olduğu için ayrıca bir gurur duyduğumuzun altını çizmemde fayda var. Oyunun çıkış tarihi olarak Ocak 2017 belirlendiği gibi, umarız farklı sıkıntılar çıkmadan oyun kısa süre içerisinde satışta olur. Türkçe ve İngilizce dil desteklerinin de olduğunu belirtelim.

Türkçe karşılığı olarak Delilik Kökleri diyebileceğimiz bu oyunda Steam Greenlight için desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Oyunun videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca oyunun çıkmasını isterseniz Steam Greenlight’ta buraya tıklayarak oy verebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler