Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ubisoft’un Skull and Bones Adlı Oyunu Tekrar Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Skull and Bones adlı oyun için yeniden bir erteleme kararı aldı.

Skull and Bones belirsiz bir tarihe ertelendi.

maxresdefault 1 1

Assassin’s Creed IV: Black Flag için bir genişleme olarak planlanmışsa da sonradan bağımsız bir proje haline getirilen Skull and Bones, o kadar çok erteleme aldı ki insanlar artık oyun tamamen askıya alınacak diye bekliyor.

Ubisoft, zayıf genel satışlara ve ekonomik gerilemeye yanıt olarak oyunun ertelendiğini söyledi.

Ubisoft’un Skull and Bones Oyunu Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

İlk olarak Ubisoft Forward sırasında çıkış tarihi 8 Kasım 2022 olarak belirtildi. Eylül ayı içerisinde 9 Mart 2023 tarihine ertelendiği duyurulmuştu. Oyun ne kadar daha erteleme alınır bilinmez. Ancak tekrar bir erteleme aldığını ve alınan ertelemenin net bir tarihi olmadığını biliyoruz.

Üst Yönetici Yves Guillemot, “Son zamanlardaki performansımızdan dolayı net olarak hayal kırıklığına uğradık. Tüketicilerin harcamalarını etkileyen kötüleşen ekonomik koşullar bağlamında, sektör büyük markalara ve daimi canlı oyunlara doğru kayar iken tezat market dinamikleri ile karşı karşıya kalıyoruz. Hem mükemmel değerlendirmelere ve oyuncu geri dönüşlerine hem de iddialı pazarlama planlarına rağmen, Mario + Rabbids: Sparks of Hope’un 2022’nin son haftaları ve Ocak’ın başlarındaki düşük performansı bizi şaşırttı. Just Dance 2023 de düşük performans sergiledi.” diye ekledi.

Ne yazık ki oyun hakkında bilgiler bunlarla sınırlı diyebilirim. İlerideki günlerde detaylı bilgiler gelirse sizlere aktaracağım. Herkese iyi günler dilerim

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler