Pazartesi, Mayıs 6, 2024

WhatsApp Grup Sohbetleri için Yeni Dönemi Başlattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Düzenli olarak güncelleme haberlerini paylaştığımız WhatsApp, hızla yeni özellikleri sunmaya devam ediyor. Uygulamanın son güncellemelerinde ise daha çok gruplara yöneldiğini görüyoruz. Sessiz sedasız gruptan ayrılma özelliği yeni topluluklar özelliği derken şimdi de WhatsApp grup sohbetleri için önemli bir karışıklığı çözecek güncelleme yayınlandı.

Aslında bu güncelleme daha önce beta sürüm olarak iOS için de yayınlanmıştı. Şimdi de hem Android hem de iOS kullanıcıları için yayınlanmaya başladığını gördük. Peki güncelleme nasıl bir değişiklik getirecek?

WhatsApp Grup Sohbetleri Güncellemesi

Yeni yayınlanan güncelleme sonrasında kullanıcılar grup mesajlarında profil fotoğraflarını da görmeye başlayacak.

Tıpkı Telegram uygulamasında gördüğümüz grup sistemi gibi bir sistem karşımıza çıkacak. Mesaj atan kullanıcı kimse, mesajının hemen yanında kendi profil fotoğrafını göreceksiniz.

Böylece grupları biraz daha verimli bir şekilde kullanmak mümkün olacak. Gruplarda kendi mesajlarınız da ise herhangi bir profil fotoğrafı göremeyeceksiniz.

WhatsApp grup sohbetleri

Hem Android kısmında hem de iOS kısmında yayınlanacak güncelleme şu an için dağıtıma başlamış durumda. Fakat belirtelim ki güncelleme tüm kullanıcılara aynı anda ulaşmıyor. Eğer güncellemeleri henüz göremediyseniz, o zaman bir süre beklemeniz ve uygulama mağazasından güncellemeleri kontrol etmeniz lazım.

Muhtemelen çok kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcılar için yeni WhatsApp grup sohbeti görüntüsü kullanımda olacak. Artık bundan sonra gelecek olan güncellemelleri beklemeye başlayacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler