Cuma, Mart 29, 2024

Where Cards Fall Nintendo Switch ve PC için Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple Arcade’in yaşlanmaya başlayan bulmaca oyunu Where Cards Fall, önümüzdeki yılın başlarında Nintendo Switch ve PC‘ye geliyor.

Oyunun PC sürümü hem Epic Games Store’da hemde Steam’de yayınlanacak.

egs wherecardsfall thegameband g1a 07 1920x1080 191179328

maxresdefault 1 4

Anlatı oyunu, liseden mezun olmak, üniversiteye gitmek ve bir kariyere başlamak gibi önemli yaşam dönüm noktalarından geçerken şehirlerden ormanlara ve sınıflara farklı manzaraları geçerek bir büyüme döngüsünde gezinmesi gereken isimsiz bir kahramanın hikayesini anlatıyor.

Where Cards Fall, bir mobil oyun anlamına geliyor, ancak hikayesi ve mekaniği, türün tipik olandan çok daha derin. Geçen yıl uygulamalı olarak, Jessica Conditt, herhangi bir ayrı seviye veya yükleme ekranı olmadan yaşayan bir dünya inşa ettiğiniz için oyunun zengin ve oldukça etkileşimli olduğunu söyledi. Kartları oluşturmak basit olabilir, ancak bulmacaları çözmek zamanla zorlaşır.

Oyun tanıtım yazısı

Where Cards Fall önemli hatıraları canlandırmak için kağıtlardan evler yaptığın bir hayat hikayesidir. Lise ve daha öncesinde yaşanan duygu ve güvensizlikleri gözlemlemek için rüya gibi üç boyutlu bulmacaların içinden geçen yollar oluştur.

Hayal gücünü ve stratejik düşünme becerilerini kullanmanı sağlayacak 50’nin üzerinde zorlayıcı özel bulmaca- Diyalogsuz anlatılan büyüleyici bir ergenliğe giriş hikayesi

Çağdaş sanat akımlarından ilham alan eşsiz bir sanat tarzı

Hem fare hem de oyun kumandası için yenilikçi, hareket temelli kontroller

Etkileyici sesler ve orijinal oyun müziği.

Oynanış video

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler