Cuma, Nisan 19, 2024

Windows 11 Türkiye Fiyatları Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un en güncel işletim sistemi sürümü olan Windows 11 için lisans satışları çok kısa bir süre önce başladı. Önce ABD çevrimiçi mağazasında satışlar başladı ama şu sıralar ülkemiz için de satışlara geçildi. Tabii ki merak ettiğimiz şey Windows 11 Türkiye fiyatları.

Zaten döviz kurunun durumunu düşündüğümüz zaman lisans anahtarlarının çok ucuz olmasını beklemiyorduk. Ancak açıklanan fiyatlar beklentilerin de üzerinde olan fiyatlar. Özellikle Pro versiyon alacaksanız, şöyle bir daha oturup düşünmeniz gerekiyor.

Windows 11 Türkiye Fiyatları!

Tercih edebileceğiniz iki ayrı sürüm var. Bunlardan birisi Windows 11 Home bir diğeri de Pro versiyonu.

  • Home versiyonu için şu an resmi çevrimiçi satış mağazasında fiyat 2.699 TL olarak gözüküyor.
  • Pro versiyonu tercih edecek olan kullanıcılar için çevrimiçi satış mağazasında fiyat 3.899 TL olarak listelenmiş.

Fiyatlarda durum bu. Yeni bir lisans anahtarı satın almayı düşünenler için şuraya Home sürümün, şuraya da Pro sürümün mağaza sayfalarını ekliyorum.

Bu fiyatlara yeni lisans anahtarları ne kadar tercih edilecek göreceğiz. Tabii ki şunu da unutmamak gerekiyor ki yeni alacağımız PC modellerinde de Windows 11 lisanslarının bulunması, fiyatlarda mini değişikliklere neden olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler