Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Wolverine Oyunundan Videolar Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Insomniac Games, sessiz sedasız geliştirmeye devam ettiği oyun Wolverine için sızıntılarla boğuşmaya başladı. Kısa süre önce hacklenen ve bazı önemli oyun verilerinin sızıntısıyla karşı karşıya kalan firma, şimdi de yeni oyundan sızan videolarla sarsılmış durumda.

Oyun içinden alınan görüntülerin de yer aldığı teaser videolarında, oyunun oynanış yapısına ilişkin detaylara da yer verildiğini görüyoruz.

Wolverine Nasıl Bir Oyun Olacak?

Paylaşılan ilk videoda oyun içinde savaş mekaniklerinin nasıl işleyeceği net olarak gözüküyor. Yaklaşık 2 dakikalık videoda Wolverine ile düşmanları arasında yaşanan kavgayı kahramanımızın yeteneklerini görüyoruz.

Videodan anladığımız ana karakter, düşmanlarının kalp atışına kadar hissedebilecek ve zayıf yönlerini görüp saldırabilecek. Tabii ki karakterimizin en büyük silahı kırılmaz pençeleri olacak.

New Wolverine Trailer
byu/danoka29 ininsomniacleaks

Dev bosslarla dövüşlerin de olacağını gördüğümüz videoda grafik kalitesi sanki biraz düşük gibi geliyor.

Tabii ki bunun bir sızıntı olduğunu unutmamak gerek. Oyun çıkış yaptığı zaman, çok daha iyi grafiklerle gelebilir. Zira videoların oyunun hangi aşamasında hazırlandığını ya da yayınlanıp yayınlanmayacağını bilemiyoruz.

Wolverine Cinematic Target
byu/TallMasterShifu ininsomniacleaks

Karakterimizin yapısını tanımak adına önemli olan bu videoları hemen aşağı ekliyorum. Henüz Insomniac Games cephesinde oyuna ilişkin resmi bir açıklama gelmediğini ve sızıntılar için de ek bir duyuru yapılmadığını belirtelim.

Muhtemelen bu sızıntıların arkasından en azından ilk teaser videoları yayınlanabilir. Tabii ki sızıntıları doğru olduğunu kabul ederlerse. Bu videoların oyuna ait olmadığını da söyleyebilirler.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler