Cumartesi, Nisan 27, 2024

XBOX Game Pass’in temmuz ayı oyunları belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

XBOX Game Pass bazı zamanlar platforma eklediği oyunlarla kullanıcılarını şaşırtıyor. PlayStation Plus kullanıcıları da bunun böyle olmasını istiyor lakin PlayStation Plus için gelen aylık oyunlar bazen XBOX Game Pass‘e eklenenler kadar etkileyici olmayabiliyor.

Temmuz ayı için platforma dört adet oyun eklenecek!

Platforma eklenen oyunlar elle tutulur oyunlar. XBOX Game Pass‘e eklenen oyunlar arasından şimdiye kadar en çok ses getiren oyun Red Dead Redemption 2 oldu. Tabii bunun haricinde de gayet güzel oyunlar eklendi bunu da belirtmek isterim. Şimdi gelelim temmuz ayında hediye edilecek olan oyunlara. Hediye edilecek olan oyunlar şu şekilde:

  • Soulcalibur VI (Konsol) – Eklendi
  • Out of the Park Baseball 21 (Bilgisayar) – Eklendi
  • CrossCode (Konsol) – 9 Temmuz
  • Fallout 76 (Konsol ve Bilgisayar) – 9 Temmuz

Fallout 76

Fallout 76 gerçekten iyi bir seçenek olmuş. Oyuncular Fallout 76‘yı oynamak için gün sayıyorlardır çünkü gerçekten güzel ve önemli bir oyun. Out of the Park Baseball 21 her ne kadar Türk oyunculara hitap etmese de yine de denemekten zarar gelmez.

Soulcalibur VI ise dövüş oyunu oynamak isteyenler için fena bir seçenek sayılmaz lakin bilgisayar oyuncuları Soulcalibur VI ve CrossCode ikilisinden faydalanamayacak.

soulcalibur VI

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler