Cumartesi, Temmuz 27, 2024

XDefiant Rekor Kırdı, Ubisoft Tarihine Geçti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un ücretsiz oynanabilen birinci şahıs nişancı (FPS) oyunu XDefiant, çıkışının ardından sadece iki buçuk saat içinde 1 milyon benzersiz oyuncuya ulaşarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

İki buçuk saatte 1 milyon oyuncu barajını aşan XDefiant, Ubisoft’un tarihinde en hızlı bu rakama ulaşan oyun oldu. İşbu oyun, 1 hafta içinde tüm platformlarda 8 milyondan fazla benzersiz oyuncuya ve yaklaşık 700.000 eşzamanlı oyuncuya da ulaştı.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, 2019’da piyasaya sürülen Apex Legends, sekiz saatte 1 milyon, 24 saatte ise 2.5 milyon oyuncuya ulaşmıştı. XDefiant’ın bu hızlı yükselişi, Ubisoft için büyük bir dönüm noktası oldu. Çünkü Fransız şirket bir ay içerisinde 5 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyordu.

XDefiant Nasıl Bir Oyun?

XDefiant, Ubisoft tarafından geliştirilen ve 2024 yılında yayımlanan, hızlı tempolu bir birinci şahıs nişancı (FPS > First Person Shooter) oyunudur. Oyun, Ubisoft’un Tom Clancy evrenindeki çeşitli unsurları bir araya getirerek dinamik ve rekabetçi bir çevrimiçi çok oyunculu deneyim sunar. XDefiant, oyunculara farklı gruplardan oluşan takımlarla rekabet etme şansı verir. Her grubun kendine özgü yetenekleri ve oyun tarzları bulunur.

XDefiant özellikle hızlı oynanışı ve özelleştirilebilir karakterleriyle dikkat çeker. Oyuncular kendi oyun tarzlarına göre silahlarını, yeteneklerini ve ekipmanlarını özelleştirebilirler. Farklı oyun modları ve haritalarda bu oyunda bulunur. Valorant, Apex Legends, Overwatch vb. oyunlardan keyif alıyorsanız eğer XDefiant’a bir göz atmanızda bizce yarar var. (Buraya tıklayarak oyunun sayfasına gidebilir ve dilerseniz indirebilirsiniz.)

Sistem Gereksinimlerini merak edenler için hemen şuraya bir bağlantı ekleyelim.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler