Cuma, Mart 29, 2024

Xiaomi, Mi Note ve Max Dönemini Kapatabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç yıldır sürekli adını duymaya başladığımız Xiaomi, akıllı telefon alanında stratejilerini yenilemeye başladı. Firmanın CEO’su tarafından Weibo üzerinden yapılan açıklamalar, Xiaomi Mi Note ve Max modellerinin geleceğine yönelik önemli soru işaretleri oluşturdu.

Aslında açıklanan ana nedeni, bugün tanıtılması beklenen CC9 modeli. Her ne kadar telefonun tanıtımı gerçekleşmemiş olsa da yeni seri CC9 için CEO Lei Jun önemli açıklamalar yaptı.

Moda ve akıllı telefon teknolojisini bir araya getirecek yeni modellerden sonra, Xiaomi Mi Note ve Max serilerini rafa kaldırma durumu ortaya çıkmış oldu.

Xiaomi Mi Note ve Max Bu Sene Yenilenmeyecek

Ünlü CEO tarafından Weibo üzerinden yapılan paylaşımda, bu sene Xiaomi Mi Note ve Max modellerinin tanıtılmayacağı açıklandı. Her iki serinin de yenilenmeyeceği konusunda bilgiler verildi ve bir nevi bu modeller rafa kalkmış oldu.

Xiaomi Mi Note ve Max

Lei Jun açıklamalarında, Mi 9, Mi Mix ve CC9 serisine odaklanacaklarını da açıkladı. Böyle bir değerlendirme yapıldığı zaman, büyük ekranlı modeller olarak gördüğümüz Note ve Max modellerini en azından bu sene göremeyeceğimiz kesin.

Merak edilen asıl konu, bu serilerin devamının gelip gelmeyeceği. Evet, bu sene yenilenmeyecek ancak serilerin 2020 yılında ya da 2021 yılında yeni akıllı telefonlarla güncellenip güncellenmeyeceği bilinmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler