Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yemeksepeti Plus Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizin popüler yemek ve market siparişi uygulamalarından Yemeksepeti yeni hizmetlerinden bir tanesi olan Yemeksepeti+ abonelik programını duyurdu. Yeni abonelik programı kullanıcılara çeşitli avantajlar sunuyor olacak.

Son günlerde ortaya çıkan haberlere göre çevrimiçi yemek ve market alışverişi teslimat girişimlerinden Yemeksepeti, kullanıcıların ücret karşılığında sahip olabileceği yeni bir üyelik katmanı üzerinde çalışmalar sergiliyor.

Yemeksepeti Plus hizmetinden faydalanmak için her ay bir ücret ödemesi yapmanız gerekecek ve bu hizmetten faydalanan kullanıcılar her restoran siparişinden özel indirimler, ücretsiz teslimatlar ve partner markalardan özel fiyatlara sahip olacak.

Yemeksepeti Plus, tüm alanlarda ayrıcalıklar sunacak.

yemeksepeti plus
Yemeksepeti Plus Geliyor! 2

Üyelik katmanı sadece yemek siparişleri alanında değil, Yemeksepeti Mahalle ve Yemeksepeti Market siparişlerinde de ayrıcalıklar sunuyor olacak. Programın en dikkat çeken özelliği arasında gönderim ücreti alınmaması bulunuyor.

Yemeksepeti Plus ne zaman kullanıma sunulacak?

Abonelik hizmeti, 2022 yılının son çeyreğinde seçilmiş kullanıcılar ile birlikte test sürecine giriyor olacak ve Yemeksepeti+ üyelik programının 2023 yılında tüm Yemeksepeti kullanıcılarının erişimine sunulması hedefleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler