Cuma, Mart 29, 2024

Yeni Fiat 124 Spider Türkiye’de! Fiyatıda Belli!

Paylaş

silkroad gaminggentr

60’lı yıllarda üstü açık araçlar arasında popülerliğiyle bilinen 124 Spider, yeni modeliyle piyasaya çıktı. Öyle ki İstanbul’a geldi ve fiyatıda belli.

İstanbul Autoshow‘da kendini gösteren 124 Spider, tıpkı 60’lı yıllardaki gibi üstü açık. İtalya Torino‘daki Fiat Tasarım Merkezi‘nde tasarlanan 124 Spider, tasarımı ile göz dolduruyor. Fiat arabalarını sevmememe rağmen iç tasarımı beni cezbetti. Dış tasarım olarak çok narin bir araca benzesede iç tasarım spor bir araç olduğunu belli ediyor.

fiat spider 124 2016

Basit ve kullanışlı bir konsolu olan 124 Spider, multimedya ekranı ve deri koltukları ile şık ve sade bir görünüm oluşturuyor. Araç 150.000 tl‘den başlayan fiyatlar ile Fiat severleri ile buluşacak.

2017 fiat 124 spider lusso saddle tan leather seats dashboard 720

Araç ne kadar güzel görünüme sahip olsada fiyatına nazaran sunulan motor bana biraz yetersiz geldi. Araçta 1.4 litre 140 beygir turbo benzinli arkadan itiş bir motor var. Tabi bu motora sahip bir sürü c segmenti araç var. Ne kadar tercih edilir bilinmez ama yinede daha iddialı bir motor ile daha çok satılacağını düşünüyorum.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. dalga geçiyorlar resmen 😀 hem 150k para istiyorlar hemde1.4 motor ekleyip turbo ile durumu kurtarmaya çalışıyorlar.
    Eşeğe altın semer vurmaya döndü olay 😀

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler