Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yeni Sosyal Ağ Kullanıma Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlüleri ve takipçilerini sadece sosyal medyada değil fiziksel ortamlarda da bir araya getirmeyi amaçlayan Famelog 2000 kişinin katılımında görkemli bir gece ile tanıtıldı. Sosyal ağların arasına hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Famelog tanıtım gecesinde Şeyma Subaşı, Tuba Ünsal gibi katılımcılar da yer alırken müzik şölenini ünlü DJ’ler  Stimming ve Matthias Meyer üstlendi.

 famelog tanitildi

Bilişim dünyasında ünlü startup yatırımcısı olarak nitelendirebileceğimiz Tarık Yıldırım tarafından kurulan Famelog uzun bir AR-GE kapsamından sonra tanıtıldı. iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak kullanıma açılmış olan Famelog’un ilk amacının ünlüler ve fanlarının gerçek olarak etkileşime girebilmesi sağlamak denebilir. Zaten şuanki sosyal ağlardan da sevdiklerimizi takip edebiliyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Fakat ünlü kişilerin resimleri & tweetleri altında oluşan “takibe takip, beğen duvarındayım” durumları yüzünden gerçekten kişiye ulaşmak isteyen veya yazdığı bir fikri insanların okumasını isteyen birisinin yazısı & yorumu kaybolup gidiyor.  Famelog’un kurucusu Tarık Yıldırım bu sosyal ağın oluşumunun bu fikir merkezinde olduğunu belirtiyor.

famelog2

İlk buluşması Tarihi Beykoz Kundura’da gerçekleşen uygulama şuan indirilebilir durumda. Baştada söylediğim gibi yeni sosyal ağın amacı ünlüler ve fanları arasında fiziksel bir ağda oluşturmak olduğu için bu buluşmalara farklı yerler ve konseptler ile devam edileceği belirtildi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler