Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu Duyuruldu! EA İddialı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sinema tarihine damga vurmuş olan Yüzüklerin Efendisi serisi, oyun dünyasında sık sık yer bulmaya başladı. Serinin adını taşıyan oyunların sayısı günden güne artıyor. Bu kez EA efsane yapımın adını taşıyan yeni bir mobil oyun duyurdu. Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth adıyla duyurulan yeni mobil oyun, serinin hayranlarını bir hayli sevindirecek.

Hem iOS için hem de Android için sunulacak oyun, Orta Dünya’nın bir kez daha kurtartılmasını konu edecek.

Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Geliyor!

Sıra tabanlı aksiyon oyunu türünde karşımıza çıkacak yapım, çok yönlü bir oyun olacak. Hem filmle özdeşleşmiş olan karakterler hem de bağımsız karakterler karşımıza çıkacak. Yine Hobbit filminde yer alan karakterleri de oyunda görmek mümkün olacak.

Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth

PVP ve hikaye tabanlı farklı modlara sahip olan oyunun oldukça detaylı bir şekilde hazırlandığını da belirtelim. Yayınlanan videoya göre değerlendirecek olursak, karakter gelişimleri ve oyun içi objelere de bir hayli önem gösterilecek. Belki grafikler biraz daha iyileştirilebilirdi orası ayrı konu.

Hem iOS için hem de Android için ücretsiz olarak sunulacağı da açıklanan Heroes of Middle-earth, 10 Mayıs itibariyle iki platform için de çıkış yapmış olacak. Artık oyuncular ne kadar sevecek orasını bilemiyorum. Oyunun Google Play sayfasını buraya, App Store sayfasını da buraya bıraktım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler