Cuma, Nisan 26, 2024

Zoom’da Bağlantı Sorunları Yaşanıyor: Kesintiler Artmaya Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Zoom’da bağlantı sorunları başladı ve gün geçtikçe artıyor, şirket bağlantı kesintilerini araştırdığını söyledi.

Video konferans devi Zoom, yaygın kesintiler ile karşı karşıya Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’deki kullanıcılar video aramalarına katılma esnasında yaşadıkları sıkıntıları raporlamaya başladı.

DownDetector, Kuzey Amerika ve Avrupa’nın bazı bölgelerindeki kesintileri gösterirken, Zoom’un kendi durum sayfası toplantılar ve web seminerleriyle ilgili sorunları bildiriyor. Sohbet, telefon ve diğer yardımcı hizmetler görünüşe göre iyi çalışıyor, ancak uygulamayı birincil işlevi için kullanamazsanız bu pek bir şey ifade etmiyor.

Elbette, Zoom gibi büyük bir hizmetin devre dışı kalması hiçbir zaman iyi değil, ancak video konferans yazılımı salgın sırasında hayatın ayrılmaz bir parçası haline geldi ve bir çok şirket tarafından bu pandemi sürecinde çoklukla kullanılıyor.

Öğrencilerin işine yaradı

Twitter’da Zoom ile ilgili şikayet araması yaptığınızda, birçok insanın toplantıları ve dersleri kaçırdıklarından rahatsız olduğunu gösteriyor. Ayrıca birçok insanın toplantı ve dersleri kaçırdıklarından çok memnun olduğunu gösteriyor.

Zoom’un tweet’lerine göre, şirket şu anda kesintileri araştırıyor ve hizmet geri geldiğinde sosyal medya kanalları aracılığıyla güncellemeler sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler