Cuma, Nisan 19, 2024

10 inçlik LG Ultra Tab Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji üreticilerinden LG, geçtiğimiz günlerde Güney Kore pazarında 10 inç boyutunda yeni bir Android tablet piyasaya sürdü. İçerisinde barındırdığı donanımı 27,1 Wh bataryadan sağlayan LG Ultra Tab isimli 10,35 inç boyutundaki tablet Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alıyor ve yazılım tarafında Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor.

2000×1200 piksel çözünürlüğe, 60Hz görüntü yenileme hızına ve 5:3 en boy oranına sahip IPS LCD ekran ile birlikte gelen tablet; ekranın yanlarında dörtlü hoparlör donanımı sunuyor ve Wacom Stylus’u destekliyor. Ön tarafta 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası barındırırken arka tarafta otomatik odaklamalı (AF) 8MP çözünürlüğünde ana kamera yer alıyor.

lg ultra tab photo 2
10 inçlik LG Ultra Tab Tanıtıldı! 2

Konfigürasyon tarafında 4GB RAM ve microSD kart desteği sayesinde yükseltebileceğiniz 64GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. LG Ultra Tab, diğer LG ürünleri gibi dayanıklılık tarafında Amerika Birleşik Devletleri Ordusu’nun MIL-STD 810G standardına uyumluluk sağlıyor.

Kömür Grisi olmak üzere tek bir renk seçeneğiyle 426 bin Won (327 Dolar) fiyat etiketiyle Güney Kore pazarında satışa çıkacak olan LG Ultra Tab’in Türkiye pazarı dahil olmak üzere diğer pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler