Perşembe, Nisan 25, 2024

M2 İşlemcili iPad Pro Özellikleri Neler Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

M2 İşlemcili iPad Pro fikri çok uzak değil. Zira Apple iPad Pro serisinde M serisi işlemcileri zaten kullanmaya başladı. Asıl önemli olan M2 işlemcili yeni bir iPad modelinin ne zaman çıkış yapacağı.

İşte yeni sızıntılar hem söz konusu iPad modellerinin özelliklerini ortaya koyuyor hem de M2 İşlemcili iPad için tarihi gösteriyor.

M2 İşlemcili iPad Pro, Ekran Konusunda da Yenilenebilir

Söz konusu iPad Pro modelinin M2 işlemci ile beraber güç konusunda çok daha iddialı olacağını söylemeye bile gerek yok. Zira M2 işlemci, 8 çekirdekli ve 5 nm üretim sürecinden çıkmış güçlü bir işlemci.

Mac modellerine bile güç verdiğini düşünecek olursak, sandığımızdan daha güçlü iPad modelleri yolda diyebiliriz.

Ortaya çıkan diğer teknik özelliklere göre M2 İşlemcili iPad Pro modelinde ekran boyutu olarak ise 14 inçlik bir ekran seçilecek. Yine 11 inçlik ve 12.9 inçlik ekranlara göreceğiz ama 14 inçlik geniş ekran iPad deneyimi biraz daha farklı olacak.

M2 İşlemcili iPad Pro

Ekranın teknolojisi kısmında nasıl bir seçim yapılacağı net değil. Fakat bu kısımda da beklenti Liquid Retina XDR panellerin kullanılması yönünde.

Magsafe teknolojisini desteklemesi ve daha büyük bir pille daha uzun kullanım ömrü sunması da beklenen M2’li iPad Pro modelinin çıkış tarihi ise 2022 yılının 3.çeyreği olarak gösteriliyor.

Bu demek oluyor ki yıl bitmeden yeni iPad modelini de görmüş olacağız. Tabii ki Apple açıklama yapmadan kesin bilgileri bilemeyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler