Cuma, Mart 29, 2024

2018 model Audi Q8 tüm ihtişamı ve heybeti ile duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu sene tanıtılacak olan 2018 Audi Q8 modelinin detayları tüm ihtişamı ile belli oldu. Tahminler doğrultusunda o heybeti ve kaslı yapısı yine görenleri büyülerken, Audi Q8 adı altında tüm detaylar da belli oldu. Bu sene Detroit Otomobil Fuarı çok sert geçecek.

Sportif yapısı ile dikkat çeken Audi Q8, Porsche Cayenne ve Bentley Bentayga gibi devlere rakip olarak gelecek. Zaten Audi‘nin geliştirmiş olduğu teknoloji ve heybetli yapı bu yönde kullanıcıları etkilemeyi başarıyor diyebilirim.

audi q8 konsept
Konsept olarak karşımıza çıkan yeni Audi Q8 modelinde motor seçenekleri henüz belli olmadı. Ancak model 2018 yılında piyasada satışta olacak. Bu modelin V6 ve V8 motorlu olmasının yanı sıra, dizel ve benzinli modelleri de bulunacak. Ancak firmanın ağzından “elektrikli modeli de olacak” açıklaması dört gözle bekleniyor. Eğer yeni Audi Q8‘in bir de elektrikli modeli yapılacak olursa tüylerimiz tiken tiken olacak. Aynı zamanda bu motor seçeneklerinde Q8 için 430 beygir ile 600 beygirlik versiyonları olacağını da söyleyebiliriz.

audi q8 konsept 003

 

audi q8 konsept 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler