Salı, Nisan 23, 2024

Kendine aşık bırakan Mercedes Maybach 6 konsepti yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Otomobiller artık geleceğe yürümeye devam ettikleri gibi, geliştirilen yeni konsept çizimler de kendisine hayran bırakıyor. Mercedes Maybach 6 için çizilen yeni kusursuz konsept görenleri adeta bir kez daha baktırıyor. Özellikle aracın ön tasarımı alışageldiğimiz Mercedes tasarımlarının dışında.

Aerodinamik ve zengin tasarımlar süper otomobiller ile geliştirilmeye devam ediyor. Süper otomobil deyince de aklımıza belli başlı sayılı firmalar geliyor. Ancak Mercedes Maybach 6 için geliştirilen yeni konsept tasarım geleceğin otomobilleri arasında şimdiden yerini almış durumda.

mercedes maybach 6 konsept 002
Citroen’de tasarım görevlisi olarak çalışan Roman Egorov’un kaleme aldığı elektrikli Mercedes Maybach 6 mükemmeliyeti ile karşımıza çıkıyor. Daha önceden de BMW için yaptığı çizimler ile ön plana çıkan Egorov, keskin farlara sahip ve yüksek teknolojili yeni konseptini tamamladı. Aracın tavan kısmında arkaya bakan iki adet hava kanalının yanı sıra, gerçek hayata bu aracı uyarlamanın ne kadar heyecan verici olduğunu düşünün.

mercedes maybach 6 konsept

 

mercedes maybach 6 konsept 003

 

mercedes maybach 6 konsept 004

 

mercedes maybach 6 konsept 005

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler