Cumartesi, Temmuz 27, 2024

2021 Capcom Cup, COVID-19 Nedeniyle İptal Edildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

2020 yılı boyunca COVID-19 nedeniyle etkilenen birçok olaya şahit olduk. Bazı etkinlikler çevrimiçi olarak gerçekleşmeyi tercih etti, bazıları bunun yerine ertelemeye karar verdi ve bazıları da etkinliği tamamen iptal ederek yönünü bir sonraki yıla çevirdi. Önümüzdeki ay gerçekleşmesi planlanan Capcom Cup iptal edildi.

Capcom yapmış olduğu açıklamada, “Dünya çapında artan COVID-19 vakaları sebebiyle maalesef Capcom Cup ve 19-21 Şubat tarihleri arasında yapılması planlanan Street Fighter League World Championship‘i iptal etme kararı aldık.” yorumlarında bulundu.

2021 capcom cup covid 19 nedeniyle ertelendi haber gorseli 1

Bu durum hayal kırıklığı yaratırken hayranlar yine de profesyonel düzeyde bu dövüşü izlemeye devam edebilecekler. Capcom bu durumu da “Onun yerine sadece çevrimiçi bir sezon finali yapacağız, böylece bu sezonun en iyi oyuncularını hala öne çıkarabiliyoruz. Çevrimiçi premier kazanan tüm oyuncular finale davet edilecek ve katılımlarını güvence altına almak için tüm uygun oyunculara ulaşma süreci içerisindeyiz” ifadelerinde bulunarak açıkladı.

Birçok oyuncu 2021’in geleneksel oyun ve teknoloji olaylarının geri dönüşünü işaret edeceğini umsa da, COVID-19 hala birçok ülkede oldukça kötü bir tablo çiziyor. Bu nedenden ötürü, Capcom’un etkinliği iptal etme kararı anlayışla karşılanabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler