Cuma, Nisan 26, 2024

2021 Yılının Casper AIO Modelleri Piyasaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

“Dijital Dönüşüm” ile birlikte insanların ihtiyaçları ve beklentileri de bu yönde eşit gelişme gösteriyor. Bilgisayar üreticileri de bu konuda tasarımlarını artık daha kullanıcı dostu, kompakt, ergonomik ve günümüzün çalışma hayatı koşullarına uyum sağlayacak şekilde geliştirmeye devam ediyor. Tabletler, mini bilgisayarlar, All-In-One (hepsi bir arada) bilgisayarları hayatımıza giriyor ve çalışma hayatımızı daha verimli ve kolay hale getirmek için tasarlanıyorlar.

İş hayatı için uyumlu çözümler üreten Türkiye’nin teknoloji markası Casper ise, kullanıcılarına 2021 yılının teknolojik gelişmelerine uyum sağlayacak yeni ürün ve donanımlar sunmaya devam ediyor. Şirketin yeni geliştirdiği Nirvana All-In-One bilgisayarlar, gün boyu yüksek verimlilikle çalışmak için bir bilgisayardan beklenilen hemen her şeyi karşılamaya geliyor, gerek tasarımı gerek donanımları sayesinde yeni nesil iş hayatına kolaylık entegre edecek.

Casper Nirvana AIO 560
2021 Yılının Casper AIO Modelleri Piyasaya Çıktı! 2

Yeni Nesil Bilgisayarlar

Koronavirüs pandemisi ile Uzaktan çalışma ve eğitimin önemimin arttığı günümüz koşullarına uygun ürünler geliştirmeye devam eden Casper, en son teknolojiler ile geliştirdiği ve satışa sunduğu iki yeni All-In-One modeli ile; tüm donanımları tek bir monitörde toplarken, şık tasarımı ile de göz dolduruyor. Yeni nesil işlemcileri, ergonomik kullanımı, yüksek depolama alanı ve hafıza seçenekleri ile verimli, işlevsel ve performanslı bir deneyim sunuyor.

Bir önceki nesil işlemcilerden daha hızlı performans sunmak için güç tasarruflu bir mikro mimariyi, gelişmiş işlem teknolojisini ve silikon optimizasyonlarını kullanan 10.Nesil Intel® Core ™ işlemcilere sahip olan Casper Nirvana All-In-One A460 ve A560 tümleşik bilgisayarlar 2021 yılında da iş hayatınızda yüksek performans sunmayı vadediyor.

İşleri Hızlandıran Performans

Üç kat daha hızlı wifi hızı ve iki kat daha hızlı grafikleri ile Nirvana All-In-One A460 ve A560, performansı kullanıcıları için yeniden tanımlıyor. Yerleşik web kamerası, hoparlörler ve mikrofon ile desteklenen ekranları ile iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle görüşmelerinizi kolaylaştıran Nirvana All-In-One bilgisayarları, yansıma önleyici teknolojisine de sahip ekranlar ile ideal bir ekip çalışması ortamı oluşturuyor.

Casper Nirvana All-In-One A460 ve A560, maksimum 64GB RAM desteği ile çalışırken aynı anda birçok programı rahatlıkla kesintisiz kullanmanızı sağlar. 10. Nesil Intel® Core™ işlemcilerinin sunduğu RAM desteği ile daha güçlü, bir önceki nesle göre 1.5 kat daha hızlı performans ve daha yüksek enerji verimliliği sunuyor. 

Daha Esnek, Daha Ergonomik

Birden fazla montaj seçeneği ile farklı alanlarda konforlu kullanımı keşfedebileceğiniz All-In-One bilgisayarları ofis ve ev çalışma ortamında size ergonomik bir deneyim sağlıyor. Ürün üzerinde bulunan VESA desteği sayesinde opsiyonel olarak satın alacağınız pivot özellikli stand ile -15 derece, +15 derece, aşağı veya yukarı hareketlendirme ve 90 derece ekseninde döndürme opsiyonları, size daha sağlıklı ve kolay bir çalışma ortamı sunacak.

Ergonomik tasarımı ile rahat bir tuşlama deneyimi sunan klavye ve mouse seti ile saatlerce daha konforlu ve sağlıklı çalışabilirsiniz. Mat tasarıma sahip aksesuarlar, parmak izi tutmadan temiz kullanım da sağlıyor.

Çalışma hayatına uyum sağlayan teknolojiler sunmaya devem eden Casper’ın Nirvana All-In-One serisine https://www.casper.com.tr/all-in-one adresinden ulaşabilir, yüksek verim ve performanslı ürünlerimizle tanışabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler