Çarşamba, Mayıs 1, 2024

2024 Nissan Juke Tanıtıldı! Daha Yakışıklı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japon devinin aykırı tasarımlı göz bebeği Nissan Juke yenilendi. Geçtiğimiz yıllarda zaten bir kasa değişikliği yapmış olan marka, 2024 Nissan Juke modeliyle de önemli değişiklikleri sunmuş oldu. Bu kez aracın motor seçeneklerinde de farklar var. Ayrıca yeni bir versiyonla da karşı karşıya olacağımızı söylemek isterim.

Gelin o zaman yeni aracın detaylarına bir bakalım ve neler sunuyor değerlendirmeye alalım. Zira merak edilen modellerden birisiydi.

2024 Nissan Juke Nasıl Özellikler Sunuyor?

Aracın dış tasarımında çok büyük bir değişim söz konusu değil. Yine aykırı bir tasarım dili var ve farklı renk seçenekleri de sunulmakta.

Ayrıca üst donanım seçeneği olan N-Sport ile beraber çift renk seçimi yapmak mümkün olacak. Hatta dış tasarım için o özlenen sarı ve siyah renk seçeneğinin geri geldiğini eklemiş olalım.

2024 Nissan Juke

İç mekanda da önemli değişiklikler karşımıza çıkıyor. Açıkçası iç mekan biraz daha oturaklı ve konforlu bir hale getirilmiş durumda.

Orta kısımda yer alan dairesel ızgara alanları değiştirilmiş. Bu kısma, daha düz ve yaygın kullanılan havalandırma ızgaraları eklenmiş.

2024 Nissan Juke

Hemen üst kısımda konumlandırılan multimedya ekranı ise biraz daha geniş ve kullanım açısından daha büyük rahatlık sunuyor. Zira ekranın altında fiziksel butonlara da yer veriliyor.

Biraz daha mini bir vites topuzu, yenilenmiş olan dijital gösterge ve araca eklenen kolçak kısmı da dikkat çeken diğer detaylar arasında.

2024 Nissan Juke

Ekrandan teknik açıdan bahsetmek gerekirse bu modelde Nissan, 12.3 inçlik bir multimedya ekranı sunuyor. Widget desteğine de sahip olan ekran donanımsal açıdan da yenilenmiş.

Dijital gösterge paneline geçtiğimiz zaman ise 12.3 inçlik bir TFT ekran görüyoruz. Farklı özelleştirme seçenekleri de sunan ekranın ayarlarını doğrudan kontrol butonlarından yapmanız mümkün.

2024 Nissan Juke

Seride yer alan koltuklarında yenilendiğini ve hem görsel açıdan hem de konfor açısından daha iyi bir hal aldığını da belirtelim. Özellikle farklı renk seçeneklerinde kullanılan renkli dikişler dikkat çekici.

Yenilenen modelde donanım paketlerinin de değiştiğini görüyoruz. 2024 Nissan Juke ile beraber N-Connecta, N-Desing, Tekna ve N-Sport seçeneklerini göreceğiz.

Giriş paketten itibaren araç biraz daha dolu olacak. Giriş paketten itibaren şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik özellikleri de görebileceğiz. Üst paketlerde kuşbakışı kamera özellikleri, gece görüşlü yeni geri görüş kamerası gibi artılar da olacak.

Motor Kısmında Değişiklik Var mı?

2024 Nissan Juke motor kısmında da yenileniyor. Araç 2 ayrı seçenek sunuyor. Juke Hybrid olarak gelecek ilk motor seçeneğinde 95 beygirlik 148 Nm torklu bir benzinli motorla 50 beygirlik 205 nm torklu bir elektrikli motor karşımıza çıkıyor.

İkinci motor ise biraz daha tanıdık. 1.0 litrelik 3 silindir olan DIG-T motor. Bu motor ile 117 beygirlik güç ile 180 Nm tork değeri var. Fakat artık özel bir modla beraber torkun 200 Nm seviyesine çıkarılması da mümkün.

Şanzıman kısmında ise 6 ileri manuel şanzıman ile 7 ileri DCT şanzıman seçenekleri olacak.

2024 Nissan Juke Ne Zaman Ülkemize Gelecek?

Yeni aracın ne zaman ülkemize geleceği konusunda bir açıklama yapılmadı. Bu konuda resmi açıklamanın da yakın zamanda yapılmasını bekliyoruz. Şu an için 2024 Nissan Juke fiyatı konusunda da bir bilgi verilmiş değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler