Cuma, Nisan 19, 2024

49 İNÇ Philips 499P9H İncelemesi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu hafta PC Hocası ofisinde devasa bir monitörün incelemesini gerçekleştirdik.  Devasa monitörler artık Türkiye pazarında da görülmeye başlandı. İhtiyaçlar arttıkça yenilikler de peşinden gelirken, bugün Philips 499P9H 49” monitörünü birlikte inceliyoruz.

Devasa Genişlik!,

Philips 499P9H  hayranlık uyandıran bu monitör, yan yana yerleştirilmiş, 27 inçlik, iki QHD monitörünün yerine kolayca geçebilecek kavisli bir SuperWide LCD ekrana sahip. 32:9 formatının sunduğu sonsuz esnekliğe ek olarak, 499P9H modeli artırılmış üretkenlik ve verimli bir şekilde çoklu görev yürütme için geniş yelpazede yer alan yenilikçi özellikler sunuyor.

499P9H

USB-C Ve Yüz Tanıma

Maksimum konektivite ve yüksek hızlı veri transferi için USB-C kenetleme, kullanıcıların eş zamanlı olarak iki ayrı kişisel bilgisayarı yönetebilmesini sağlayan bir MultiClient Integrated KVM switch’i (entegre KVM anahtarı) ve kullanılmadığı zaman kolayca kaldırılabilen, yüz tanıma teknolojisine sahip açılır kapanır bir Windows HelloTM webcam’i bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar, modelin ergonomik özellikleri sayesinde gün boyu rahat bir deneyimin de keyfini çıkarıyorlar.

DSC4004

DisplayHDR 400

Diğer “HDR uyumlu” ekranların aksine DisplayHDR 400, daha yüksek  parlaklık, kontrast ve renkler sunuyor. Global karartma ve 400 nite kadar yüksek parlaklık özellikleri sayesinde, görüntüler daha koyu ve daha nüanslı siyahlara sahip belirgin vurgularla hayat bulur. Zengin yeni renklerden oluşan daha dolu bir paleti işleyerek duyularınızı harekete geçiren görsel bir deneyim sunuyor.

1800r kavisli ekran tasarımı

Kavisli ekran, daha az görüntü bozulması, daha geniş görüş alanı, daha az parlama ve gözler için daha fazla konfor sunuyor. Belirtmek gerekir ki oyuncular için kullanılmasının yanında profesyoneller içinde kullanılabileceğini söyleyebilirim.

Ergonomi

İdeal görüntüleme konumu için döndürme, eğme ve yükseklik ayarlama (Compact Ergo Base) , kullanıcının maksimum görüntüleme rahatlığı ve verimliliği elde edebileceği şekilde eğilebilen, dönebilen ve yüksekliği ayarlanabilen, “kullanıcı dostu” olarak nitelendirilmiş bir özelliği.

22

Adaptive-Sync

Sorunsuz, hızlı yenileme ve hızlı tepki süresi sunan Adaptive-Sync teknolojisiyle neredeyse tüm kare hızlarında akıcı, parazitsiz performansı tam anlamıyla almanıza yardımcı oluyor. Oyun esnasında dalgalanan veya karelerin bozulması gibi durumlarla karşılaşmıyorsunuz.

Teknik Özellikler

  •  Çözünürlük: 5120×1440 px
  • Tepkime Süresi: 5ms GTG
  • Ekran Boyutu: 49 inç
  • En-Boy Oranı: 32:9
  • Parlaklık: 450 cd/m²
  •  Kontrast Oranı: 3000:1
  •  HDR Desteği: HDR 400
  •  Dahili Hoparlör: 2 adet 5W
  •  Ağırlık: 15KG

İnceleme Videosu

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler