Cuma, Nisan 26, 2024

5 Kameralı Nokia 9 Pureview Telefonun Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir hakkında birçok söylenti ortaya çıkan 5 kameralı Nokia 9 Pureview telefonun tanıtım tarihi Nokia tarafından açıklandı.

Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 24 Şubat’da başlayacak. Samsung Galaxy S10, Sony Xperia Z4, LG G8 gibi telefonların tanıtılması beklenen Mobil Dünya Kongresinde, Nokia’nın uzun zamandır beklenen 5 kameralı amiral gemisi telefonu da tanıtılacak.

5 Kameralı Nokia 9 Pureview Telefonun Tanıtım Tarihi Belli Oldu 3 PCH

Uzun zamandır tanıtım tarihi ertelenen ve bir türlü tanıtılmayan Nokia 9 Pureview, HMD Global tarafından Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacağının kesinleşmesi Nokia hayranlarını bir hayli mutlu edecektir. Nokia, Nokia 9 Pureview dışında uygun fiyatlı telefonu olacak olan Nokia 1 Plus cihazını ve Nokia 8 telefonun bir üst modeli olacak olan Nokia 8.1 Plus telefonunu da tanıtacak. Böylece Nokia 1 Plus, uygun fiyatlı telefon almayı düşünenler için de güzel bir tercih olacak. 5 kamerayı fazla bulan kullanıcılar ise Nokia 8.1 Plus’ı tercih edebilecektir.

5 Kameralı Nokia 9 Pureview Telefonun Tanıtım Tarihi Belli Oldu 2 PCH

Şu an ortaya çıkan bilgilere göre Nokia 9 Pureview, 5 kameralı olacak ve bu kameralar geniş açılı lense ve telefoto lense sahip olacak. Böylece ek lens kullanmadan geniş açılı ve telefoto fotoğraf çekilebilecek. Diğer lenslerin ise ne amaçla kullanılacağı ise bilinmiyor. Bu cihazın içerisinde bu seneki amiral gemisi telefonlarda bulunan Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 855 yonga seti olması bekleniyor. Detaylar 24 Şubat’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresinde belli olacak.

Sizce günümüzde 5 kameralı telefon ne kadar gerekli? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler