Cuma, Ekim 18, 2024

Palworld’da Yer Alan Tüm Pal Karakterleri ve Yetenekleri

Palworld, oyun dünyasına resmen meteor gibi düştü. Oyun bir anda o kadar yüksek satış rakamlarına ulaştı ki CS2 rekoru falan kalmadı. En son 6 milyon üzerinde devam eden satışlar bir yana dursun, oyunun merak edilen çok fazla noktası var. Özellikle oyunun patlamasında etkili olan Pokemon dünyasından esinlenilmiş olan karakterler yani Pal karakterleri merak ediliyor. Oyunda yer alan tüm Pal karakterlerini ve bu karakterlerin yeteneklerini tek bir başlık altında toplayacağız.

Listeye geçmeden önce şunu belirtelim ki geliştirici firma yeni Pal karakterlerini oyuna eklemeye devam edecek. Özellikle bu kadar ilgi gördükten sonra karakterlerin sayısının kısa sürede arttırılmasını bekleyebiliriz.

BENZER:  GTA Trilogy Definitive Edition Mobil Geliyor!

Palworld’de Bulunan Tüm Pal Karakterlerinin Listesi

Pal karakterlerinin her biri için ortak beceriler sınıfı ve iş sınıfı olarak tanımlayabileceğimiz yetenekler var. Bu yetenekler üzerinden değerlendirme yapacağız. Aşağı tüm karakterler için hazırladığımız tabloyu ekliyorum.

[table id=6 /]

Bu karakterler dışında oyuna güncellemelerle gelecek olan yeni karakterleri de eklemeye devam edeceğiz. Adı farklı olsa da aslında Pokemon dünyasına giriş yaptığımızı da hatırlatalım. Zira oyunun bu denli ilgi görmesinin en büyük nedeni tam olarak bu.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler