Cuma, Nisan 19, 2024

A Tale of Paper Complete Edition PlayStation 5 için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici, Open House Games’in PlayStation 5 için origami platform oyunu A Tale of Paper‘ın Complete Edition‘ı yayınlayacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak Ekim 2020’de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. PS5’e gelecek Complete Edition versiyonu PlayStation 4 için de indirilebilir olacak.

maxresdefault

PC sürümünün “2021’in başlarında” Steam aracılığıyla piyasaya sürülmesi planlandı. Complete Edition, PlayStation 4 sürümü için indirilebilir içerik olarak yayınlanacak. Ek olarak yepyeni bir hikaye de içerecek.

Oyunun tanıtım yazısı

Bu atmosferik macerada bir parça bulmacanın da yer aldığı sevimli bir kağıt olan Line’ın macerasına adım atın. Engelleri aşmak için origami dönüşümlerini öğrenin. Küçük büyük tüm tehlikelerden kaçarak farklı bir bakış açısıyla oyunu tamamlamaya çalışın.

Bir rüya sahibini aşabilir mi? Bir dizi bulmaca ile bu atmosferik macerada sevimli bir kağıt olan Line’ın güzel hikayesini takip edin. Engelleri aşmak için origami dönüşümlerini öğrenin ve küçük büyük tehlikelerden kaçarak farklı bir bakış açısıyla keşfedin.

Oyunun başlıca özellikleri

  • Yaratıcısının hayalini gerçekleştirmek için kırılgan ve sevimli bir kağıda yardım edin – Büyülü bir şekilde yaşamaya gelen bir kağıt çocuk olan Line’ın gözünden bir kayıp ve umut macerasına atılın. Olağandışı tehlikelerden kaçmasına yardım edin ve yolculuğunun sonuna ulaşması için ihtiyaç duyacağı gücü ona verin.
  • Engelleri aşmak için origami’yi kullanın – Yeni seviyelere ulaşmak, hafif bulmacaları çözmek ve platform dizilerini tamamlamak için Master Line’ın origami dönüşümleri.
  • Dünyamızı farklı bir perspektiften keşfedin – Küçük bir kağıt çocuğun gözünden süper boyutlu bir dünyayı deneyimleyin.
  • Metinsiz bir deneyim – Hikayeyi dünya ve nesneleri aracılığıyla yaşayacaksınız. Her biri kendi ambiyansına ve anlatılacak hikayesine sahip çeşitli seviyeleri keşfedin. Unutmayın ki görseller kelimelerden daha güçlü olabilir…
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler