Cumartesi, Nisan 20, 2024

Abi Abartmıyor Musun: Bir Yolcu Uçakta iMac Kullandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere özellikle MacBook cihazlarla kafelerde çalışma kültürü oldukça yaygın hatta kimileri bu kültüre iMac cihazları ile katılım gösteriyorlar nihayetinde taşıması oldukça kolay ve basit fakat birisi bu kültürü oldukça üst çıtalara taşımayı başarmış. Todd Master isimli bir Twitter kullanıcısı, uçak seyahati sırasında yanındaki yolcunun iMac kullandığını görünce bu anı ölümsüzleştirip internette paylaştı.

Todd, uçak ile gerçekleştirdiği seyahati sırasında birçok kişiye göre sıra dışı bir duruma tanıklık etti ve bu yaşadığı durumu Twitter hesabında takipçileri ile birlikte paylaştı. Seyahat sırasında yanındaki yaşlı bir yolcu çantasını açtı ve içerisinden kocaman bir iMac bilgisayar çıkardı; önündeki koltuk sehpasına yerleştirdi, kablosunu bağladı ve prize taktı ve iMac’i ile çalışmaya başladı.

Bay Todd Master ise yanındaki yolcuya bu durumun kendisi için garip olduğunu belirterek çekim yapma izni alarak bu anı ölümsüzleştirerek takipçileri ile paylaştı. Aslında beyefendi Macbook, iPad ya da diğer taşınabilir Apple ürünleri tercih edebilirdi fakat gerçekten böyle bir teçhizatı taşıma zulmü aranılan performansı alabilmek için çekilmek zorunda kalınabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler