Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Ace Combat 7 ve Daha Fazlası PS Now’a Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, PlayStation Now abonelik hizmeti aracılığıyla her ay artan akışlı ve indirilebilir oyunlar listesine birçok yeni oyun ekliyor. 2021 Mart ayı için konsol üreticisi, PlayStation‘a özel içeriğe sahip birçok oyun ekledi.

Bu ay PlayStation Now’a katılan oyunlar:

  • World War Z
  • Ace Combat 7: Skies Unknown
  • InFamous Second Son
  • Superhot

World War Z, insanlık yok olmanın eşiğindeyken yaşam tarzımızı tehdit eden ölümsüz kitleleri yenmek için bir araya gelen sert azınlık grubu olan, üçüncü şahıs co-op bir nişancı oyunu. Oyun Left 4 Dead’e benzer bir şekilde işliyor. Oyun gergin, eğlenceli ve heyecan verici bir çok oyunculu zombie-shooter deneyimi sunuyor. World War Z, 6 Eylül 2021 tarihine kadar PlayStation Now üzerinde hizmette kalıyor.

Ace Combat 7: Skies Unknown, çok sevilen taktik savaş uçağı it dalaşı serisinin en son oyunu. “Kendinizi gerçek dünyanın, mevcut ve yakın gelecekteki askeri donanımının buluştuğu benzersiz bir alternatif gerçekliğe bırakın.” PSVR kulaklığa sahip olanlar, bir dizi sanal gerçeklik görevine de erişebiliyor. Ace Combat 7: Skies Unknown, 31 Mayıs 2021 tarihine kadar PlayStation Now üzerinden erişilebiliyor.

InFamous Second Son, ilk büyük PlayStation 4 oyunlarından birisiydi. En son Ghost of Tsushima’yı yayınlayan Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen InFamous Second Son, birçok farklı ve benzersiz gücünüzü bencil eylemler için kullanabileceğiniz bir açık dünya oyunu.

Sıra geldi en son oyun olan Superhot’a. Superhot oyunu birçok konuda diğer oyunlardan ayrılarak eşsiz bir deneyim sunuyor. Dünyanın siz hareket ettiğinizde hareket etmesi, bunun yanında da ağır çekim atış kapışmaları sunması oyunu oldukça eğlenceli kılıyor.

InFamous Second Son ve Superhot, PlayStation Now hizmetinde kalıcı olan eklemeler olarak duyuruldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler