Cuma, Nisan 19, 2024

Acer’ın ConceptD Serisi Yeni Yüksek Yenileme Oranlı Ekranlara Kavuşuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Acer, yüksek yenileme hızlarına sahip iki yeni fabrikada kalibre edilmiş monitörünü tanıttı. Yaratıcıları, geliştiricileri ve sanatçıları hedefleyen ConceptD CP1241Y ve CP1271 harika renkler, düşük tepki süreleri ve 165Hz’e kadar yenileme hızı sunuyor.

acer conceptd serisi yuksek yenileme hizli monitorlerine kavusuyor 1

CP1241Y 24 inçlik bir monitör, CP1271 ise 27 inçlik bir monitör olarak piyasaya sürülüyor. Her iki monitörde de maksimum yenileme hızı 165Hz (OC), FullHD çözünürlük ve 2ms yanıt süresi olan IPS paneller bulunuyor.

acer conceptd serisi yuksek yenileme hizli monitorlerine kavusuyor 2

1000:1 nominal kontrast oranı, 250 nit parlaklık ve 8-bit renk derinliği bu panellerin DCI-P3 geniş renk spektrumunun %95’ini kapsamasına izin veriyor. Her iki monitör de, fabrikada kalibre edilmiş ve ΔE ortalaması <2 olacak şekilde geliyor.

acer conceptd serisi yuksek yenileme hizli monitorlerine kavusuyor 3

ConceptD CP1 monitörler, yırtılmayı ve HDR10’u önlemek için Adaptive-Sync özelliğine sahip. Aynı zamanda ‘Autocad’ ve ‘Solidworks’ gibi yazılımları kullanan yaratıcılar ve illüstratörler için bir CAD/CAM moduna sahiptir. CAD/CAM modunu kullanarak, 3B ve diğer teknik resimlerin çizgileri ve ayrıntıları öne çıkıyor. Böylece kullanıcıların bu monitörle daha kolay çalışmaları sağlanıyor.

acer conceptd serisi yuksek yenileme hizli monitorlerine kavusuyor 4

Her iki monitörde de 2 adet dahili 2W hoparlör, DisplayPort ve 3,5 mm ses çıkışı jakı bulunuyor. Dahil olan stand, kullanıcıların monitörü eğmesine (-5 derece ile 25 derece arası), döndürmesine (360 derece) ve monitörün yüksekliğini (120 mm) ayarlamasına olanak tanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler