Cuma, Temmuz 26, 2024

Xiaomi’den Neredeyse Bedavaya 180 Hz Oyuncu Monitörü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi bir süredir oyuncu odaklı ürünler piyasaya sürüyor. Bunlar arasında notebooklar ve monitörler de oldukça dikkat çekiyor. Çinli dev üretici geçtiğimiz saatlerde fiyatıyla oldukça iddialı olan Xiaomi Redmi Monitor G24 IPS Edition adlı oyuncu monitörünü resmen duyurdu.

Xiaomi Redmi Monitor G24 IPS Edition az önce de bahsettiğimiz gibi fiyat performans oranı yüksek bir oyuncu monitörü. Adından da anlaşılabileceği üzere 24 inçlik bir boyuta sahip olan işbu monitörde, 180 Hz yenileme hızına sahip, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde IPS bir panel kullanılmış. Bu panel IPS olduğu için 178 derecelik geniş bir görüş açısına sahip. Aynı zamanda panelin 1 ms (MPRT) tepki süresi de mevcut.

Redmi Monitor G24 IPS Edition, sRGB Renk Uzayının %120’sini Kapsıyor

Xiaomi Redmi Monitor G24 IPS Edition

Bunlarla birlikte bünyesinde HDR10 barındıran Xiaomi Redmi Monitor G24 IPS Edition, sRGB renk uzayının %120’sini de destekliyor. Nvidia G-Sync ve AMD Free-Sync desteği bulunan monitör, TUV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası‘na da sahip.

Giriş çıkış portlarına geldiğimizde ise, Xiaomi Redmi Monitor G24 IPS Edition’da bizleri bir adet HDMI 2.0, bir adet DP 1.4 ve 3.5 mm jak (Kulaklık, hoparlör ve mikrofon gibi cihazların kullandığı ses çıkışı amaçlı kullanılan giriş.) girişi karşılıyor.

Monitörün ayağı da rakiplerine göre oldukça işlevsel bir yapıda. Öne ve arkaya eğim özelliğinin yanı sıra, sağa sola döndürülebilme ve yükseklik ayarı da yapılabiliyor.

Son olarak henüz sadece Çin’de ön siparişe açılmış olan Redmi Monitor G24 IPS Edition, ön sipariş kampanyasına özel olarak şuanda 579 yuanlık (yaklaşık 82 dolar) bir fiyata sahip. Kampanya bittikten sonra 799 yuanlık ( yaklaşık 112 dolar) bir fiyat etiketine sahip olacak.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler