Cuma, Nisan 26, 2024

Adobe Creative Cloud için Dev Zam Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tasarımcıların ve video editörlerinin göz bebeği olan Adobe, bu kez güldürmedi. Firma artan maliyetler ve daha birçok şeyi neden göstererek Creative Cloud uygulamalarına zam yapacağını açıkladı. Ülkemizde de etkili olacak olan zamlar sonrasında fiyatların bir hayli yükselmesini bekliyoruz. Ne yazık ki yine zam haberi vereceğiz ama gelin değişen fiyatlara bir bakış atalım.

Adobe Creative Cloud Zammı Sonrası Yeni Fiyatlar

Bir kere zamların tüm paketler için geçerli olmayacağını belirtelim. Elde ettiğimiz bilgiye göre ülkemizde şimdilik Creative Cloud tüm uygulamalar paketinin fiyatlarında bir değişiklik olacak. Yeni fiyatlar ise %300 oranlarında zamlı olacak. Daha fazla uzatmadan eski ve yeni fiyatlardan söz edelim.

Eski Fiyatlar

  • Creative Cloud Tüm Uygulamalar Paketi – 100 GB – 200 TL – Aylık
  • Creative Cloud Tüm Uygulamalar Paketi – 100 GB – 2.300 TL – Yıllık

Yeni Fiyatlar

  • Creative Cloud Tüm Uygulamalar Paketi – 100 GB – 777 TL – Aylık / Zam Oranı %288
  • Creative Cloud Tüm Uygulamalar Paketi – 100 GB – 10.400 TL – Yıllık / Zam Oranı %352

Adobe Creative Cloud Zammı

Bu dev zamların geçerli olacağı tarih ise 5 Mart olarak açıklandı. Şimdilik diğer uygulamalar için ek bir zam gözükmüyor ama Adobe her an diğer paketleri ve servisleri için de zam kararını açıklayabilir. Artık kötü haber gelecek mi yoksa ertelenecek mi bekleyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler